martes, 18 de junio de 2019

El Dia, Edició dissabte 23 de novembre de 1.935, pàg. 2


DESGRACIA.

Ahir, a les vuit del vespre, mentre es trobava descarregant una màquina, davant de la fàbrica de teixits d'Antoni Mas, el nostre amic en Joan Pinyol, domiciliat a la Plaça Progrés, número 6, tingué la desgràcia que es trenqués la fusta que feia de suport, caient-li la màquina damunt la cama esquerra i produint-li la fractura de la mateixa.

Tot seguit fou traslladat a la clínica de la "Mútua d'Assegurances", on restà hospitalitzat, aplicant-se-li els auxilis corresponents.

Ni cal dir com desitgem a l'amic Pinyol una ràpida reposició.

AL CENTRE MÈDIC

Ahir foren assistits al Dispensari Mèdic, Josep Latorre i Veyga, de 22 anys d'edat, que viu al carrer d'Antoní Pius, 52, que de resultes d'unes baralles que sostingué, en sortí amb lesions a les dues regions oculars, amb conjuntivitis i Enric Martínez, de 20 anys, habitant al carrer de Martí Alegre, 45, que sofrí una caiguda al carrer de 22 de juliol, que li ocasionà ferides contuses a la cara i mans.

LA FESTA DELS DEL RAM DE L'AGULLA.

Prossegueixen els treballs per a la realització d'aquesta festa popular, que ha trobat gran ressó entre les nostres modistes.

Son moltes les que es preparen per al concurs de vestits de 4 pessetes. La Comissió ens recomana indiquem, a les que desitgin inscriure's-hi, vulguin fer-ho a "Foto Studi Lumière", situat al Raval de Fermí Galan.

Igualment es fan molts preparatius per a la desfilada de models que oferiran les cases de modes locals.

No hay comentarios: