sábado, 15 de junio de 2019

El Dia, Edició dimecres 20 de novembre de 1.935, pàg. 2


DE L'ALCALDIA.

Avui ha visitat l'alcalde accidental, el President de l'emissora Ràdio Terrassa, a fi d'obtenir el permís per la radiació del periòdic radiofònic "L'antena".

Divendres vinent, a les 7 de la tarda; el senyor Cadafalch rebrà la visita, d'elements del "Patronat local de l’obra de Homenatge a la Vellesa", a fi de tractar de diversos assumptes relacionats amb el Patronat i d'importància per a la pròxima campanya.

RAONS A LA FIRA

Ahir, a. dos quarts de 9 del vespre en una de les parades de "barques" de la Fira, dos joves protestaren contra l'amo de l’establiment, per haver frenat amb una forma excessivament sobtada, la que ells muntaven.

Com sigui que el propietari no es mostrà conforme amb el que deien, tots plegats s'anaren exasperant, però foren separats abans d'arribar a danys majors, cosa que semblava inevitable, car el propietari de les "barques" exhibia un ganivet de regular tamany que semblava disposat a usar, per la qual cosa fou detingut.

MOSSEGAT PER UN GOS.

Ahir fou auxiliat al Dispensari Mèdic, Francesc Chabanell, de 30 anys, qui presentava una ferida al braç esquerre produïda per una mossegada de gos, quan sortia del seu domicili Carretera de Montcada, 168.

HISTORIAL TERRASSENC, 1935.

Baltasar Ragon, el recercador i recopilador infatigable, prepara ja activament l'Historial Terrassenc, 1935, cinquè d'aquesta publicació.

Sabem que el company Ragon; procura que l’Historial d'enguany no desmereixi en interès dels anteriors.

"LA FESTA DE L'ART DE L'AGULLA".

Sota aquest títol, sabem, que hi ha una comissió de joves que pel pròxim dia 13 de desembre, festivitat de Santa Llúcia, prepara un seguit d'actes a honor de les modistetes, cosidores i restants conreadores de l'art de l'agulla.

Entre altres actes, sembla que hi haurà un concurs de vestits de 4 pessetes, una exhibició de models d'una casa de modes al Cinema Alegria i el corresponent gran ball a la nit.

Ja n'anirem donant més detalls a mida que els anem sabent.

No hay comentarios: