jueves, 13 de junio de 2019

L’Acció, edició divendres 15 de novembre de 1935, pàg. 2


LA CORRESPODÈNCIA PER A AMÉRICA DEL SUR.

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria d'aquesta ciutat fa públic per tal de que arribi a coneixement dels seus electors als qui pugui interessar la remesa de correspondència per avió a América del Sur, que poden acudir a la Secretaria de dita Corporació per a consultar els diversos itineraris, vigents durant el corresponent mes.

LA CONFERENCIA D’AVUI AL CENTRE EXCURSIONISTA.

A les deu d'aquesta vetlla, tindrà lloc al local del Centre Excursionista, l'anunciada conferència a càrrec de l'eminent historiador de l'Art, senyor Josep Puig i Cadafalch, que tractarà el suggestiu tema «Les darreres investigacions sobre les Esglésies Visigòtiques de Terrassa».

Aquesta conferència es la primera, que dintre un interessantíssim cicle, organitzat amb motiu del XXV Aniversari, s’aniran donant al local de l'entitat degana de l’excursionisme terrassenc.

AVARIA A LA LINIA DEL NORD.

Durant el mati d'avui, els trens procedents de Manresa, no han arribat a la nostra ciutat a l'hora acostumada, doncs sembla que un xic mes avall de l’Estació d'Olesa de Montserrat, de resultes d'una descàrrega elèctrica han quedat destrossats els cables d'aquell lloc.

Per això el tràfec de trens de l'estació del Nord ha quedat inutilitzat durant bona part del mati.

HI HA JA QUASI TOTES LES PARADES DELS FIRAIRES AL PASSEIG.

Aquest migdia, hem tingut ocasió de passar pel Passeig de Garcia Hernández i hem vist que ja quasi no queda cap lloc disponible per l'emplaçament de noves parades per a la fira del proper diumenge. En tot el llarg del nostre Passeig hom hi podia veure aquest matí, els grans munts de caixes dels firaires a l’interior de les quals hi ha les joguines que durant uns quants dies seran l'entreteniment i la Il·lusió dels menuts de la nostra ciutat.

Hem parlat també amb el senyor Carramiñana, que és qui facilita els permisos pels emplaçament de parades i ens ha manifestat que enguany el contingent de firaires, en el dia d'avui ja supera als anys anteriors.

Pel que respecte a la part de les varietats, tots els llocs ja es troben plens, sense que hi manquin els «cavallets» els exercicis de tir, els jocs d'encert, i la parada on uns aspirants a artistes hi ballen «La Carioca».

Solament falta que el cel comenci a ennuvolar-se i que durant tot el diumenge plogui sense compassió, per tal que el tradicionalisme, de la fira, tan ben encertat aquests dies, sigui complet del tot.

No hay comentarios: