lunes, 2 de abril de 2018

El Dia, edició dilluns 26 de novembre de 1.934, pàg. 2


LES LLIÇONS DE GENERE DE PUNT A L'ESCOLA D'ARTS I OFICIS.

El dijous passat dia 15, es començà a l'Escola d'Arts i Oficis d'aquesta ciutat, el curs de lliçons de Gènere de Punt a càrrec del Director de l’Escola de Gènere de Punt de Canet de Mar, senyor Müller. Les dites lliçons, formen part del curs d'ensenyament d'aquesta branca de la tècnica tèxtil, tan important a la nostra ciutat, i començades en el present curs acadèmic.

Les lliçons del senyor Müller continuaran quinzenalment. El dia corresponent a la segona lliçó, és el dijous propvinent, i com ja es digué en l'anunci del Pla d'ensenyament, serà completat amb pràctiques que tindran lloc al local de l'Escola de Canet, on es traslladaran oportunament els alumnes en els dies que es determinaran, dissabtes i diumenges, més endavant.

ROBATORI

Pels volts de les deu de la nit del darrer dissabte, es perpetrà un robatori a la casa número 29 del carrer de Galileu, domicili de Ferran Torrents i Puig.

Els lladres, per a penetrar dintre de l’edifici, s'enfilaren damunt la teulada, retiraren unes quantes teules i pel forat que quedà, descendiren a interior. Els malfactors eren quatre i portaven el rostre tapat amb un mocador.

Després d'haver robat 10 pessetes que trobaren en un dels mobles que regiraren, es feren escàpols amb gran rapidesa, en vista que els propietaris de la casa donaven fortes veus d'auxili.

Seguidament s'assabentà del fet a la guàrdia civil, la qual donà una batuda per aquells voltants, sense que donés Resultat positiu.



No hay comentarios: