miércoles, 25 de abril de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 10 de gener de 1.935, pàg. 11


ASSOCIACIÓ CATALANISTA DE TERRASSA

Diumenge, Diada de Reis, tingué lloc al saló d’actes de l’Associació Catalanista de Terrassa una festa modèlica organitzada per la Secció Femenina.

Quatre-cents nens i nenes pertanyents a famílies necessitades de la ciutat foren obsequiats amb joguines, roba i torrons que, en llur paper de reis Magues, esplèndidament jugat, els distribuïren valuosos elements de la Joventut Terrassenca.

La joia dels petits digué prou l’encert de la Secció Femenina en organitzar la diada, per la realització de la qual tingué lloc el diumenge anterior una tómbola de nines i un festival celebrat al Casal Popular de Sant Pere, en el qual col·laborà generosament la Secció Rítmica i Plàstica de l’Escola Coral de Terrassa.

Els elements de la Secció Femenina, que han treballat incansablement per a la bona organització de la diada, així com també la Joventut Terrassenca, es veuen molt felicitats, d’una manera especial la senyoreta Caterina Lluch, un dels elements més destacats de la  Junta i ànima de la diada que tan bell record ha deixat entre els terrassencs.


No hay comentarios: