jueves, 26 de abril de 2018

El Dia, Edició divendres 11 de gener de 1.935, pàg. 2


EXPULSIO DE GITANOS.

Aquest matí, els guàrdies rurals han procedit a expulsar de la nostra ciutat dues caravanes de gitanos que acampaven als afores, els quals cometien continuats robatoris de verdures a les hortes properes.

MOSSEGADA PER UN GOS.

Josepa Sanz, de 28 anys, soltera, habitant a la Plaça de la Creu, de la barriada Sant Pere, fou assistida al Dispensari Mèdic d'unes ferides contuses al nas que li produí, en mossegar-la un gos.

L’animal ha estat recollit per la Comandància Municipal i posat en observació per comprovar si presenta símptomes de ràbia.

COMPATRICIA VICTIMA D'UN «TIMO».

A la veïna de la nostra ciutat Maria Castelló i Jover, ahir al matí, a Barcelona li sortiren al pas dos individus desconeguts, els quals, pel procediment de les mises, li timaren la quantitat de mil pessetes.

Maria Castelló realitzà uns viatges en taxi que els timadors li feren efectuar per a donar cert aspecte de veracitat a l'assumpte i impressionar a l'incauta.

Cap al tard es presenta, a declarar a la Jefatura superior de Policia el xòfer que conduïa el taxi, i en ésser-li mostrades les fotografies dels individus fitxats com a timadors, reconegué en una d'elles a un dels autors que operà contra la Castelló.

ACCIDENT CASUAL.

A les onze del matí d'avui, l'ajudant d'un peixater del Mercat de la Independència que ha baixat a la cambra frigorífica per un afer, en passar per davant de l'hèlix li ha caigut de les mans un drap assecamans; en ajupir-se amatent per tal que no arribés a terra, l'hèlix li ha agafat la mà, produint-li lesions.

Després d'assistit de primera intenció al botiquí del Mercat, ha estat traslladat acte seguit al Dispensari Mèdic, on el doctor de torn l'ha curat de múltiples ferides a la mà dreta, amb fractura metrocardiana, de pronòstic reservat.

El ferit, que s'anomena Rafael Mora, de 18 anys, domiciliat al carrer de P. Llauradó, 35, una volta curat, ha passat a casa seva.

DETENCIÓ D'UNS CAPTAIRES.

A dos quarts de 12 d'aquest matí, la guàrdia municipal ha efectuat la detenció de dos individus de 34 i 38 anys, respectivament, els quals es dedicaven a captar.

Després d'interrogats, han passat detinguts als calabossos municipals.


No hay comentarios: