jueves, 5 de abril de 2018

El Dia, edició dilluns 3 de desembre de 1.934, pàg. 2


INFANT QUE CAU.

A la una de la tarda d'ahir, el nen de 5 anys, Antoni Martínez, habitant al carrer de Catalunya, 116, mentre jugava a pilota junt amb uns altres vailets, donà una ensopegada i caigué contra la voravia del dit carrer.

El metge de guàrdia al Dispensan Mèdiç, el curà d'una ferida contusa al llavi inferiar i vàries excoriacions a diverses parts del cos.

CRIATURES LESIONADES.

El nen de 3 anys, Josep Playà, i la nena Angelina Ambròs de 10, domiciliats a la Carretera de Moncada, 195 i 193, respectivament, ahir, a dos quarts de nou de la nit, foren assistits al Dispensari Mèdic d'una contusió amb hematoma, el primer, i d'una ferida contusa a la regió occipital, l'altra, que es produïren en caure conjuntament, per apartar-se d'un cotxe que els anava a atropellar.

Després de practicada la primera cura, els accidentats passaren a llurs domicilis.

ROBATORI D’UNA BICICLETA.

A la tarda d'abans d'ahir, es presentà a la Comandància Municipal, Salvador Bertran, de 28 anys, habitant al carrer de Prim, 47, qui denuncià que de davant de la casa número 13 del carrer de Marti Alegre, li furtaren la bicicleta número 85, matrícula de de Terrassa, que deixà un moment abandonada.

S’ha donat compte del fet al Jutjat de Primera Instància.

ROBATORI.

A la casa número 77 del carrer de Pau Marsal, domicili d' Eulàlia Suana, a darrera hora de la tarda d'ahir penetraren lladres per la part posterior.

S'emportaren 50 pessetes que trobaren en un calaix dels mobles.

Seguidament de descobert el robatori, se'n donà compte a la Comandància Municipal, la qual domunicà el fet a la policia governativa que practica diligències per al descobriment i captura dels autors.


No hay comentarios: