domingo, 15 de abril de 2018

El Dia, edició dissabte 22 de desembre de 1.934, pàg. 2


ALLIBERAMENT DE DETINGUTS PER LA PASSADA REBEL·LIO.

Cap el tard d'ahir, l'autoritat militar ordenà la llibertat sota fiança personal dels ex-regidors d'Esquema al nostre Ajuntament, senyors Joaquim Carreras i Josep Batlle. També l'Auditor de Guerra senyor Ricard Ferrer, ordenà l'alliberament de Pere Rusinyol, militant de la Casa del Poble, i de l'ex-policia Josep Elias, i tots ells es trobaven detinguts a la presó d’aquest partit amb motiu de la revolta del 6 d'octubre.

ALLIBERAMENT.

Aquest matí, el Jutjat d'Instrucció d'aquesta ciutat, ha decretat la llibertat, amb fiança, de Fidel Segura, que des de fa temps es trobava detingut, a la Presó local, com a pressumpte complicat en l'estafa de mig milió de pessetes a la sucursal del Banc Hispano Americà a Terrassa.

DEL VI CONCURS DE PESSEBRES.

Demà, diumenge, es tancarà la inscripció per a aquest Concurs Local de Pessebres, organitzat per Ia Joventut Catòlica. Podem ja avançar que el nombre d'inscrits sobrepassa el d'anys anteriors.

Han estat exposats en els aparadors de la Llibreria Utset, del carrer de Sant Pere, els magnífics premis oferts per aquest VI Concurs.

CENTRE SOCIAL.

Per les properes Festes de Nadal, es posarà en escena la tradicional obra d'En J. M.ª Folch i Torres, «Els Pastorets», (Lluquet i Rovelló). A més dels efectes teatrals i riquesa de decoracions, aquest any s’hi han intercalat una variació de quadres escènics nous, que farà que sigui un dels espectacles més selectes i concorreguts d'aquestes festes.

Continuen despatxant-se localitats al saló-cafè, de 7 a 8 del vespre.


No hay comentarios: