sábado, 7 de abril de 2018

El Dia, edició dimars 11 de desembre de 1.934, pàg. 2


L'INSCRIPCIO AL VI CONCURS DE PESSEBRES.

Com estava anunciat, el passat dia 8 començà la inscripció al VI Concurs Local de Pessebres que romandrà oberta fins el dia 23. Per inscripcions, al Centre Social de 7 a 8 de la vetlla. Es d'observar l'èxit que presenta enguany el dit Concurs que tradicionalment. organitza la Joventut Catòlica. Les inscripcions formulades són nombroses.

LA REFORMA DE L'AVINGUDA DE L'ONZE DE SETEMBRE I CARRERS ADJUNTS.

Ahir, en el despatx de l'Alcaldia.tingué lloc la signatural, de les actes administratives de pagament del preu d'expropiació de les finques núms. 56 i 58 del carrer del Vall, les quals són afectades pel projecte de sanejament i eixamplis de l’Avinguda de l'11 de Setembre i carrer del Vall.

CAIGUDA.

El doctor de guàrdia al Dispensari Mèdic assistí d'una ferida contusa a la regió occipital i contusions al costat dret, que es produí en caure a la via pública. Maria Armengol, de 37 anys, casada, que viu al carrer Primer de Maig, 80.

Una volta practicada la primera cura, la ferida passà al seu domicili.

LES DONES DE GENI.

Antònia Cuadra i Bach; de 30 anys, casada, domiciliada al carrer Ample, 80, ha denunciat a la Comandància Municipal, que el passat dissabte fou agredida per Jacinta Valldeperas, habitant al carrer de Salmeron, 271, la qual li causà contusions i esgarrinxades a la cara, cap i coll, de caràcter lleu.

MOSSEGATS PER GOSSOS.

Quan retornava a la nostra ciutat, a la Carretera de Sabadell fou mossegat per un gos, Martí Palou, que viu al carrer de Ramón i Cajal, 38.

Fou curat al Dispensari Mèdic d'unes ferides a la cuixa esquerra.

També Antònia Casas, amb domicili al carrer del Dr. Ferran, 3, hagué d’ésser curada al Dispensari Mèdic d'unes ferides la cuixa dreta, que li produí un gos en móssegar-la.

Ambdós animals han estat recollits i posats en observació per inspeccionar si presenten símptomes de ràbia.

El Jutjat Municipal ha estat assabentat dels fets.


No hay comentarios: