lunes, 2 de abril de 2018

El Dia, edició dissabte 24 de novembre de 1.934, pàg. 2


JUDICI PER ASSASSINAT.

A la secció quarta de l'Audiència de Barcelona, s'ha celebrat el judici de la causa instruïda pel jutjat del partit de Terrassa contra Quirze Morera i Pla, veí de Sant Llorenç Savall, qui assassinà la seva promesa, Carme Escayola per haver-se negat aquesta a reprendre les relacions amoroses amb l'acusat.

El fet ocorregué el dia 5 de febrer proppassat, a la fàbrica del poble de Sant Llorenç, on ambdós treballaven.

En el judici, el processat confessà el seu delicte, manifestant que l'havia ofuscat la gelosia.
El jurat emeté veredicte de culpabilitat, apreciant el delicte d'homicidi

La sala condemnà el processat a la pena de 12 anys i un dia de presó i in-demnització de 25.000 pessetes a la família de la víctima.

AVIS ALS ABONATS DE TELÈFONS.

El cap de la Central de la Companyia Telefònica Nacional d'Espanya, d'aquesta ciutat, ens comunica que el dia 5 de desembre propvinent es tancarà la Guia d'abonats al telèfon de Catalunya i a la mateixa figuraran tots els nous aparells telefònics que es sol-licitin fins a l'al·ludida data, com també les variacions que els actuals abonats interessin de les oficines de la dita Companyia.

ALLIBERAMENT PROVISIONAL

Cap al tard d'ahir, sota fiança de 2.000 pessetes, fou posat en llibertat provisional Amadeu Martín i Folch, de 23 anys, que com recordaran els nostres lectors a primera hora de la tarda del darrer dilluns, en el carrer de la Rasa, atropellà, amb una bicicleta que muntava, Joan Pàmies, de 53 anys, casat, habitant al carrer de Blasco de Garay, 84, qui morí a conseqüència de les lesions que sofrí.

RETORN DE LES ARMES ALS CAÇADORS.

Tal com anunciàvem ahir, a dos quarts de cinc de la tarda d'avui ha començat el retorn als caçadors, de les escopetes que lliuraren dies passats a l'autoritat militar, obeint el ban que es publicà a tal efecte.

Els que han anat a recollir les armes, han estat molt nombrosos i formen una llarga cua. El retom s'efectuà a la Casa Consistorial, on des del matí s'havien apostat nombrosos individus, en espera que es comencés el lliurament.



No hay comentarios: