domingo, 23 de diciembre de 2018

El Dia, Edició dijous 1 d’agost de 1.935, pàg. 2


CAIGUDA D'UN CICLISTA.

Per no atropellar un gat que se li ha posat davant les rodes de la bicicleta que muntava, quan descendia a gran velocitat pel carrer del Gall, a les vuit d'aquest mati, Antoni Marquès, de 24 anys, casat, amb domicili a la Carretera de Sabadell, 44, ha sofert una parençosa caiguda.

S'ha produït vàries contusions en diverses part del cos i una ferida contusa al dors del peu esquerre, les quals lesions li han estat curades al Dispensari Mèdic pel doctor Trincheria.

TRASLLAT D’UN DETINGUT

Avui a les vuit del matí, custodiat per la guàrdia civil, ha estat traslladat a Barcelona, Ramon Castro i Roda, detingut dies enrera per tinença il·licita d'arma, el qual avui al mati ha hagut de comparèixer davant del Tribunal d'Urgència, que li ha vist el judici oral.

ESMERCEU EL CAPITAL EN PROPIETAT.

Hi ha per vendre una casa al carrer de la Salut. amb façana al mateix i Marqués de Comillas. Amida 7 metres d'amplada amb aigua i desguàs tot confort. Clau a la mà. Preu 6.000 ptes.

També hi ha terrenys per ascensar o vendre al dit carrer al preu de 30 pessetes anuals, amb aigua. Amiden de llarg 30 metres. A cinc minuts Plaça Mercat.

Hi ha així mateix una bòbila pep a llogar. Raó: Carretera de Rellinars, 261.

No hay comentarios: