domingo, 2 de diciembre de 2018

El Dia, Edició dissabte 13 de juliol de 1.935, pàg. 2


DE LES SEMI-COLONIES ESCOLARS.

Continuen amb activitat els treballs d'organització de les Semi-Colònies, les concentracions de les quals funcionaran a partir del dia 22 del mes que som, i el Pavelló Cuina-Menjador instal·lat tocant a la Font del Llimac, serà inaugurat el dia 23 del mateix.

S'admeten inscripcions a totes les Escoles Nacionals i al Negociat de Cultura de l'Ajuntament, podent escollir d'entre les Concentracions fixades, les que siguin més properes al domicili dels inscrits.

NOTA DEL PATRONAT DE COLONIES ESCOLARS.

De les notícies que contínuament es reben per part del Patronat de Colònies Escolars, tant de la Colònia que sojorna a Premià de Dalt com la que té el seu assentament a Capellades, pot dir-se que ambdues funcionen amb tota normalitat i que el règim que desenvolupen les esmentades Colònies va donant els fruits que d'elles cal esperar.

EMBRIAC ALLIBERAT.

Cap el tard d'ahir, fou posat en llibertat el subjecte anomenat "Sastre", que al matí havia estat recollit al carrer de Watt per la guàrdia municipal fortament embriagat.

HORARI D'ESTIU.

La Cambra Oficial de Comerç i de la Indústria d'aquesta ciutat posa en coneixement dels seus electors i del públic en general que el pròxim dilluns s'establirà el treball intensiu, i, per tant, les seves oficines romandran tancades totes les tardes durant els mesos d'estiu.

REUNIO DEL PATRONAT D'HOMENATGE A LA VELLESA.

Ahir al vespre, sota la presidència del batlle senyor Homs, va reunir-se el Patronat d'Homenatges a la Vellesa.

Entre altres coses de menor interès, va acordar-se ampliar amb 10 vocals la Junta del dit Patronat, en els quals segons referències que tenim, hi estaran representades les entitats econòmiques, recreatives, esportives i culturals.

REUNIO DE LA "JOVENTUT CATOLICA".

A les onze del matí de demà, la "Joventut Catòlica" celebrarà la reunió mensual de consuetud, a la qual han d'assistir tots els socis de l'entitat.

En l'esmentada reunió, a més de tractar diversos temes d'importància, s'iniciarà una sèrie de converses sobre "Acció Catòlica"' per l'il·lustració dels associats.

No hay comentarios: