domingo, 30 de diciembre de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 7 d’agost de 1.935, pàg. 18


Amb el tema «Aplicacions de l’electricitat a la indústria tèxtil», el senyor Ferran Ferreri, conegut i expert teòric, donà a l’Associació d’Alumnes i Ex-Alumnes de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis, una interessant i documentada conversa professional la qual resultà de molt profit per als assistents que omplien la sala, i que seguiren amb marcat interès les explicacions que el conversant féu entorn del tema.

Per ordre de la Prefectura de Policia de Barcelona, a disposició de la qual es trobava, va ésser posat en llibertat, Francesc Meroño, domiciliat al carrer de Manyè i Flequer, 7, que estava novament detingut a la presó de Terrassa, a conseqüència de la troballa de dinamita que l’any passat la policia governativa va efectuar al seu domicili.

 Quan, procedent de Rellinars, anava cap a Terrassa per carretera, muntat en una moto de la seva propietat, el jove Llorenç Llongueras, va sofrir un parençós accident, del que va resultar amb lesions d’alguna consideració. Un germà seu que anava a la part posterior, va resultar il·lès.

Es troba de vacances, el cap de la guàrdia municipal, senyor Josep Carramiñana. Accidentalment s’ha fet càrrec de la Comandància el caporal senyor Rafael Ginar.

No hay comentarios: