sábado, 8 de diciembre de 2018

L’Acció, edició dijous 18 de juliol de 1935, pàg. 2


L'INICI DE LES VISITES COL·LECTIVES DE L'ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS.

El proper dissabte, dia 20. a la tarda, els associats de l'entitat sindical del carrer de Manuel Azaña iniciarà la sèrie de visites col·lectives organitzades per tal de conèixer les principals instal·lacions de la indústria tèxtil local. Aquesta visita serà a la «Sociedad Anònima de Peinaje e Hilatura de Lana». El lloc de reunió serà a la Plaça de Granados a les 4 de la tarda.

TRIST DESENLLAÇ.

Aquesta nít, a L'Hospital Clínic on com saben els nostres Lectors fou traslladat ahir mateix, ha mort el conciutadà Jaume Pujol, de 53 anys, domiciliat al carrer d'Arquímedes, 8.

El desgraciat fou víctima d'un atropell del tren de la línia del Nord, prop de Montcada.

FIRMES QUE DEMANEN REPRESENTANT A TERRASSA.

S'han adreçat al Col·legi Oficial d'Agents Comercials, demanant representant per aquesta ciutat, una casa de fruites seques, altre de conserves vegetals, altre de comestibles, altre de perfumeria, altre de plomes d’escriptori I altre de pells. Els agents col·legiats als quals pugui interessar, poden passar per la Secretaria de l'esmentada Corporació. Font Vella, 40, tots els dimecres i divendres no festius de dos quarts de vuit a dos de nou de la tarda.

MOTORISTES NOCTURNS DENUNCIATS.

El senyor Carramiñana ha denunciat a la superioritat a tres motoristes de la localitat que ja fa uns dies de les deu del vespre en amunt, es passeja a gran velocitat Rambla d'Egara amunt i avall.

Ja comença a ésser hora que aquests minyons es donin compte que en aquells moments hi ha moltes persones que necessiten descansar, doncs amb seguretat, i molt diferent dels que han pres la Rambla per una pista, han de posar-se a treballar molt de mati.

Sembla, però, que els minyons de referència ja han estat sancionats, doncs segons se'ns diu els hi ha estat imposada una mulla a cada un d'ells.

També sembla que els denunciats són afiliats al Círcol Tradicionalista.

No hay comentarios: