domingo, 16 de diciembre de 2018

L’Acció, edició divendres 26 de juliol de 1935, pàg. 2


DETENCIONS GOVERNATIVES

Durant aquests darrers dies la policia local, ha vingut actuant enèrgicament en el que es refereix a la persecució d’extremistes.

Se’ns diu que han estat practicades vàries detencions, com també algun registre domiciliari.
Els detinguts, però, no han estat posats a disposició del Jutjat.

 ACLARIMENT ENTORN UN DETINGUT

El vellet que el passat dilluns fou detingut arran de l’assassinat perpetrat contra el negociant en bestiar, Joaquim Baldó, se’ns diu que actualment no es troba detingut per haver intervingut en l’assassinat, sinó que ho està a conseqüència d’haver estat trobada a casa seva, una pistola «Smit».

UN PLET FAMILIAR PER ALLÓ DE «LA CLAU I UN DURO»

El jove Josep Bonvehí, de 19 anys, domiciliat a la carretera de Rubí, 164, ahir a dos quarts de nou del vespre sostingué una petita discussió amb els seus pares, els quals, segons sembla no volien que sortís al vespre. El jove, una estona després de la discussió, intentà escapar-se de casa seva, per una finestreta de la part de darrera de la casa. Un vidre es trencà , i el xicot de referència es produí ferides a l’avant-braç i també a la dreta.

Fou curat al Dispensari.

BARALLES CONJUGALS

En una disputa sostinguda amb el seu espòs, la conciutadana, Lola Figui, de 23 anys, domiciliada a la Carretera Sabadell, en resultà amb una ferida contusa al cap i vàries erosions al cos.

A les dues de la matinada fou curada al Dispensari.

VIATGER DEL NORD ACCIDENTAT

A les nou del matí d’avui al Dispensari han assistit, Joaquim González, natural i domiciliat a Girona; passava per Terrassa amb un tren de la Companyia del Nord. Sembla que l’home en arribar a l’estació s’ha abalançat per una finestreta a fi de veure l’andana. En tancar la portella s’ha agafat un dit, produint-se l’esquinçament de l’índex dret.

Com sigui que la ferida tenia importància s’ha quedat a Terrassa, en espera d’ésser curat, i llavors d’aquesta manera poder seguir el seu viatge.

No hay comentarios: