miércoles, 12 de diciembre de 2018

L’Acció, edició dimarts 23 de juliol de 1935, pàg. 3


UN TREN DEL NORD EMBESTEIX UN AUTO DESTROÇANT-LO.

A dos quarts d'onze del matí d'avui, Francesc Fonte i Puig, domiciliat al carrer de la Palla 20, bo i conduint el cotxe de set places número 1022. matrícula d'Osca ha traspassat la barrera del pas a nivell de! carrer Pere Vives.

En ésser a la via el vehicle del Fonte, la dona guardabarrera s'ha donat comte que ja passava el tren pel pas a nivell de la Carretera de Rellinars. Es per aquesta causa que ha abaixat amb gran rapidesa els pals de ferro divisoris, deixant a cotxe í conductor al mig de la via. El Fonte en veure la seva greu situació, fent un bot ha abandonat el cotxe.

En aquell precís moment, ha arribat el tren que ha topat amb el cotxe i l’ha arrossegat uns 20 metres. Després de comès l’accident el tren s’ha parat. El cotxe ha quedat completament destroçat en la. Seva part mitja, cosa que demostra que gràcies a la serenitat del Fonte l'accident no ha revestit major importància.

El fet ha estat denunciat a la Comandància Municipal.

RESULTAT D'UNA AUTOPSIA.

Ahir a la tarda, en el dipòsit judicial del Cementiri Vell, s'efectuà l'autòpsia del cadàver de Joaquim Baldó i Murcia el qual com saben els lectors fou assassinat per cinc atracadors a la carretera d'Olesa.

El metge forense, senyor Cadafalch, ha fet el següent diagnòstic: una ferida de bala al terç mitjà del musle esquerre, amb ferida a l'os fèmur, mortal de necessitat. Altra ferida a la regió intercostal de les costelles flotants amb entrada i lesions en alguns intestins. Aquesta ferida li feren quan ja estava a terra ferit.

MOSSEGADA PER UN GOS

A conseqüència d'haver estat mossegada per un gos, la nena de 12 anys, Carme Salvador, domiciliada a la carretera de Rubí. 177, ahir a la tarda fou curada al Dispensari.

Presentava lesions al genoll esquerre, Ha estat ordenada l'oportuna inspecció del gos mossegaire.

PICAT PER UNA FARISTELA VERINOSA.

Mentre estava recollint herbes pels conills, en les immediacions del bosc de Can Boada el ciutadà Pascual Riera i Arnau, de 30 anys, domiciliat al carrer de Sant Ramon, 6, un insecte li ha donat una forta picada al peu dret,

Com sigui que la picada anava seguida d’un fort inflament fou curat unes hores més tard al Dispensari.

No hay comentarios: