domingo, 9 de diciembre de 2018

El Dia, Edició dissabte 20 de juliol de 1.935, pàg. 2


CICLISTA ACCIDENTAT.

Cap al tard d'ahir, a la Carretera de Rellinars, a conseqüència d'una falsa maniobra que efectuà, va caure de la bicicleta que muntava, el Jove Pere Cervantes de 21 anys, amb casa al carrer de la Independència, núm. 79.

Va resultar amb ferides contuses al colze esquerre i puny dret i masegament general.

Després d'haver-li practicat la primera cura al Dispensari, lloc on fou traslladat per un cotxe, l'accidentat va ésser conduit al seu domicili.

UN MAL XUT

Ahir a la tarda, fou curat al Dispensari Mèdic pel doctor de guàrdia, Joan Torredemer, de 6 anys, domiciliat al carrer de Wolta, 47, el qual presentava una ferida contusa al dit gros del peu dret, que es produí en xutar una pilota al pati de casa seva.

CAIGUDA.

Jaume Cortès de 43 anys, casat, habitant al Raval de Fermí Galan, 35, ahir, a les 4 de la tarda, quan es dirigia a casa seva i en el mateix Raval, va tenir la desgràcia de caure. Es produí una luxació a l'espatlla dreta, que li fou curada al Centre Mèdic.

INFANT QUE ES LESIONA,

Mentre jugava davant del seu domicili, carrer d'Infant Martí, 53, el nen de 8 anys, Jordi Margarit, va produir-se una ferida contusa a la regió occipital, que li fou curada al Dispensari.

DONA ASSISTIDA AL DISPENSARI.

El doctor Trincheria que es trobava de torn al Dispensari Mèdic, aquest migdia, ha prestat assistència facultativa a Epifania Maldonado, de 51 anys, habitant al carrer de Sant Joan, 73, que sofria una fonda ferida al puny dret.

ROBATORl FRUSTRAT.

Anit, es va intentar perpetrar un robatori a la torre "La Florida'' del veí poble de Matadepera. A conseqüència d'uns sorolls que els lladres efectuaren, van ésser descoberts pel propietari de la casa, el qual va engegar dos trets per a esporuguir els malfactors que fugiren amb toia rapidesa.

S'ha denunciat el fet al Jutjat d'Instrucció i policia governativa. S'han iniciat les gestions por al descobriment dels autors.

No hay comentarios: