lunes, 24 de diciembre de 2018

L’Acció, edició dijous 1 d’agost de 1935, pàg. 2


CONTINUA LA INSPECCIÓ A LA FABRICA MARCET.

Procedent de Barcelona, a les deu del matí ha arribat a Terrassa, el delegat del Conseller del Treball, senyor Borràs, el qual després de saludar algunes persones en les nostres Cases Consistorials, s'ha dirigit amb el cotxe de la seva propietat, a la fàbrica de M. Marcet i Poal, on ha continuat revisant els llibres d'aquella raó social, la qual intenta, com ja saben els lectors, traslladar la fàbrica a Villareal, perquè diuen que a Terrassa hi perden quartos.

NOVES AUDICIONS DEL FOMENT DE LA SARDANA.

El Foment de la Sardana ha organitzat per dissabte, a les deu de la nit i diumenge a un quart de set de la tarda, dues audicions de sardanes que es celebraran a la Plaça d'Anselm Clavé i Plaça de la República respectivament.

EL DIARI ACCIDENT CICLISTA.

Pels volts de les vuit d'aquest mati, un ciclista anava al darrera d'un carro, a la carretera de Sabadell.

Tot d'un plegat ha sortit un gat d'entre una de les rodes del carro, la qual bestiola, sembla que havia estat aixafada de la cua; i fent un bot ha anat a parar sobre el ciclista i bicicleta.

De resultes d'això el ciclista ha sofert una forta caiguda, havent d'ésser guarit una estona més tard al Dispensari. Ací ha manifestat anomenar-se Antoni Marquès de 24anys, domiciliat a la Carretera de Sabadell, 44.

Sofria una ferida contusa al peu esquerre, com també altres erosions de menys importància.

DECOMISSAMENT DE BESTIAR.

Durant el passat mes de juliol han estat decomissats els següents caps de bestiar en l’Escorxador Públic: 4 ovelles, 2 anyells. 2 cabres i 1 vedella.

PROCESSAT A BARCELONA

Custodiat per la guàrdia civil, aquest matí ha estat traslladat a Barcelona, el conciutadà, Ramon Castro i Roda el que avui ha hagut d'ésser jutjat pel procediment d'urgència a l'Audiència de Barcelona.

No hay comentarios: