domingo, 30 de diciembre de 2018

L’Acció, edició dimecres 7 d’agost de 1935, pàg. 2


UN TRAGIC INCENDI A VILADECABALLS.

La sirena d'alarma del nostre Ajuntament, anit, pels volts d'un quart d'onze, es deixà sentir altra vegada. El foc d'anit, era fora de Terrassa. A Viladecaballs, on en el segon pis d’una casa s’havia incendiat amb molta rapidesa.

Els bombers locals es traslladaren al veí poble juntament amb les bombes i altres utensilis d'extinció.

En arribar a Viladecaballs, les flames ja havien destruït gran part de la casa, puix que el voraç element també havia arribat a les golfes.

Un home que casualment es trobava a l'interior de la casa, es deixà caure des del balcó del segon pis, produint-se la fractura dels turmells. S'anomena Ramon Barbarà, i té 38 anys. Sembla que el autor de l’incendi és el mateix lesionat, el qual, segons se’ns diu, pujà al segon pis amb un llum d'oli, propagant-se les flames del llum a uns munts de palla.

La Creu Roja local es féu càrrec del ferit i urgentment el traslladaren a la nostra ciutat, on fou auxiliat a la Mútua d'Assegurances pel doctor Boada. A continuació el lesionat quedà allitat a l’Hospital.

Era la una de la nit quan retornaven els bombers locals de Viladecaballs.

ELS ARTISTES TERRASSENCS A OLOT

Dissabte, a la tarda, fou inaugurada a la «Sala Vayreda» des l'encisadora ciutat d'Olot, l'Exposició Col·lectiva dels artistes terrassencs adscrits a «Amics de les Arts».

Més d'una trentena d'artistes, entre pintors, dibuixants i escultors, han cooperat en aquesta exhibició d'art terrassenc, la qual per endavant podem afirmar que és una cosa digna del prestigi  que en el món artístic gaudeix la nostra ciutat.

D'UN CONCURS DE LOCUTORS A RADIO TERRASSA.

Pel darrer número del Butlletí de Ràdio Terrassa, ens assabentem que en el passat concurs de locutors d'aquella emissora, quedà nomenat per a ocupar la plaça el compatrici En Miquel Grané al qual seguien en ordre de mèrits els concursants En Miquel Pascual i En Josep Cardona.

DETINGUT PER BARALLA.

Per ordre del Jutjat, aquest matí, la policia local ha practicat la detenció d'un comissionista de segurs d'enfermetat a anomenat Josep Puig, el qual ja sostingué el passat dissabte una disputa, de la qual en resultà agredit per quatre individus més.

Ignorem si un cop presa declaració ha estai posat en llibertat.

No hay comentarios: