viernes, 14 de diciembre de 2018

El Dia, Edició dijous 25 de juliol de 1.935, pàg. 2


LA FESTIVITAT DE SANT JAUME.

Avui, festa religiosa de precepte amb motiu de la diada de Sant Jaume, apòstol, s'han vist ben concorregudes les misses i funcions pròpies del dia que s'han celebrat a les parròquies i capelles d'aquesta ciutat.

S'ha fet festa a algunes fàbriques i han romàs tancats els magatzems i despatxos.

DELS ROBATORIS DE BICICLETES.

Cap al tard d'ahir, des dels calabossos de la Casa Consistorial fou traslladat a la Comissaria local de Policia, el jove de 18 anys, Cristòfor Aznar i Hernández, natural de Carabanchel (Múrcia) habitant a Barcelona, sense domicili, qui, com es recordarà, fou detingut ahir al migdia quan intentà robar la bicicleta del jove Joan Sabanés, del pòrtic de l'Església del Sant Esperit, fet que ressenyàvem ahir.

Sembla que es té la completa seguretat que l'Aznar és l'autor dels continuats robatoris de bicicletes que es venien perpretant a la nostra ciutat.

Se'ns diu que en les seves declaracions nega que ell hagi internvingut en cap robatori i es disculpa del fet d'ahir amb l'excusa que solament volia anar a donar un volt.

GITANOS AMBULANTS DETINGUTS.

Avui al matí, la guàrdia municipal ha practicat la detenció de dos gitanos ambulants que venien utensilis de cuina i cistells per la via pública sense el corresponent permís de l'Ajuntament. Ja havien estat avisats per dues o tres vegades que abandonessin la població, però ells havien fet cas omís de l'advertència.

Després d'unes hores de reclusió, els gitanos han estat alliberats i juntament amb la seva "troupe" expulsats de Terrassa.

No hay comentarios: