viernes, 7 de diciembre de 2018

El Dia, Edició dijous 18 de juliol de 1.935, pàg. 2


ENERGICA CAMPANYA CONTRA EL JOC :: MULTES SATISFETES.

Les multes de 500 pessetes que, per la Quefatura Superior de Policia de Catalunya, s'imposaren a cada un dels varis establiments de la nostra ciutat per jugar els prohibits contravenint les severes ordres dictades pel ministre de la Governació, senyor Portela Valladares, han estat fetes efectives mitjançant el paper de pagaments de l'Estat, a la Inspecció de Policia Governativa local.

Se'ns manifesta que les ordres rebudes contra els infractors de la llei en aquest concepte, són severíssimes. A l'establiment que jugui, li serà imposada la multa màxima, se li clausurarà el local i s'efectuarà la detenció del propietari, com també la de les persones que juguin.

CAIGUDA

A les deu d’anit, el noi de 7 anys, Elies Moya, amb domicili al carrer de Bartrina,112, hagué d’ésser assistit al Dispensari Mèdic d’una ferida contusa a la barba, la qual es produí en caure mentre es trobava jugant prop de casa seva amb uns seus Companys.

MOTORISTES DE POC SENY.

Per part de la Comandància Municipal han estat denunciats a la Superioritat tres joves motoristes, tots ells domiciliats a la nostra ciutat, que des de fa quatre o cinc nits havien pres el costum de transitar amb la moto de llur propietat per la Rambla d’Egara a tota velocitat, com si talment es tractés d’una pista d’esports.

Això ho efectuaven sense tenir el menor compte de si podien lesionar o no a alguna persona de les que transiten per allà a les nits, motivant amb llur conducta l’enèrgica protesta d’aquelles.

La Superioritat els ha imposat la corresponent sanció.

Nosaltres sol·licitem en casos d’aquesta naturalesa, que no tenen altre objecte que el de ‘exhibició, sense tenir en compte els danys que poden causar, que les autoritats locals mostrin el màxim rigor per tal que no es reprodueixin.

BALLS DE CARRER.

Han sol·licitat el corresponent permis per a celebrar ball de carrer el vinent dissable, els veïns de la Carretera de Rellinars i del carrer de Jodis.

No hay comentarios: