lunes, 31 de diciembre de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 8 d’agost de 1.935, pàg. 9


Fou inaugurada a la «Sala Vayreda», de la ciutat d’Olot, l’Exposició Col·lectiva dels artistes terrassencs adscrits a «Amics de les Arts».

Més d’uns trentena d’artistes, entre pintors, dibuixants i escultors, han cooperat en aquesta exhibició d’art terrassenc.

Es traslladaren a Olot el president d’ «Amics de les Arts», l’artista Miquel Pujadas, vocal de pintura de la directiva i el pintor Ramon Cortés, els quals foren objecte de múltiples atencions per part dels dirigents de la «Sala Vayreda» i artistes olotins.

Entre els nombrosos visitants a l’exposició d’art terrassenc, hi havia els artistes següents: Iu Pascual, Xavier Nogués, Creixams, Carles, Marsillac, M. Valls, Soler Jorba, Domingo Vayreda, Sala i altres.

Els dirigents de «Sala Vayreda», preparen dos actes a honor dels que tindran lloc al Teatre Principal, un concert per l’excel·lent pianista senyoreta Maria Niebauer i una sessió de cinema amateur d’ «Amics de les Arts» de Terrassa.

Han estat oberts al públic dos estancs, un a la populosa barriada de can Palet, al carrer del Gall i l’altre al carrer Blasco de Garay.

Des de divendres al migdia totes les fàbriques i tallers i quasi la totalitat dels despatxos, començaren els set dies de vacances, que duraran fins el dissabte proper inclusiu.

Per aquest motiu s’ha iniciat a la nostra ciutat, l’èxode acostumat aquests dies, si bé sembla que hi ha una minva respecte als anys passats.

No hay comentarios: