martes, 25 de diciembre de 2018

L’Acció, edició divendres 2 d’agost de 1935, pàg. 2


EL BALL DE QUINTOS A LA CASA DEL.POBLE.

Tal com hem anunciat en altres edicions, demà a la nit, tindrà lloc, en el bonic saló de festes de la nostra Casa del Poble, un grandiós ball continu de quintos. Tindran cura de la part dels ballables els conjunts musicals terrassencs, Katalan’s Jazz i Lucky Band, els quals desgranaran en el ball de demà a la nit un gran programa de ballables moderns.

L’orquestrina Katalan’s Jazz, presentarà al ballarí terrassenc, Florenci Mateu, el qual farà diverses exhibicions excèntriques.

A les noies que assisteixin al ball, els serà entregat un número que els donarà dret al sorteig d’un luxós coixí.

ACCIDENT DE TREBALL A L'ESCORXADOR.

Aquest matí, mentre estava treballant en el Escorxador Púbic, el ciutadà i amic nostre, Josep Garcia, s'ha donat un fort cop de destral a la mà dreta, produint-se vàries lesions als  dits de l’esmentada mà.

L’han curat un xic més tard a la Clínica de la Mútua d’Assegurances.

ACUSACIONS FALSES EN ABSOLUT.

Ahir a la tarda foren posats en llibertat, Manuel Roca i l'altre detingut Gené, els quals com es recordarà, la policia els detingué dies passats, per creure que estaven complicats en un petit atracament comès dies passats al final del carrer de Salmeron.

Després de vàries declaracions hom ha pogut veure que les esmentades acusacions eren completament falses.

UN INDUSTRIAL MENDICANT

Per part de la guàrdia municipal, ahir a la tarda fou detingut un captaire el qual sembla es fingia sord i mut, i implorava caritat amb l'entrega d'unes fulles religioses.

L'esmentat captaire, insultà diverses persones que no li feren caritat. Tant que fins sabem que en una casa on una àvia li digué que no tenia res per donar-li, el minyó,—doncs es tractava d'un subjecte jove,—l'agafà pels cabells a la vegada que intentà agredir-la.

No hay comentarios: