miércoles, 26 de diciembre de 2018

L’Acció, edició dissabte 3 d’agost de 1935, pàg. 2


ELS CICLISTES SEGUEIXEN CAIENT.

Pels volts d’un quart de nou d'ahir al vespre, el ciclista Feliu Vitó de 21 anys, domiciliat al carrer García Humet, 17, baixava amb el seu vehicle, per la carretera de Castellar, en direcció a la nostra ciutat.

En ésser prop de l’Escola Industrial, un gos que li sortí inopinadament al pas li feu perdre la direcció i el Vitó anà a parar a terra, juntament amb la seva bicicleta.

Fou curat al Dispensari Mèdic, on li apreciaren ferides contuses al colze dret i excoriacions al turmell com també en altres parts del cos.

ELS RESULTATS DE JUGAR AMB CANYES.

El vailet de 9 anys, Josep Segalàs domiciliat al carrer Sant Francesc, 33, ahir al Dispensari li curaren una ferida de consideració a l'ala esquerra del nas.

Segons manifestacions de l'accidentat, mentre estava jugant amb una canya es produí una rascada en escapar-se-li aquesta.

NO ES POT BADAR

Ahir a la tarda i de resultes d'una rascada forta que es produí al braç dret amb una paret mentre passava pel carrer, al Dispensari Mèdic guariren a la nena de 8 anys, Maria Guasch, domiciliada al carrer Bartomeu Amat, 95.

ASSISTIDA PER PRESENTAR UNA FERIDA INFECTADA.

Maria Minguella, de 10 anys, domiciliada al carrer Prat de la Riba, 56 ahir a la tarda al Dispensari li curaren una ferida incisa que presentava a l'índex dret.

Sembla que aquesta ferida la tenia de feia diversos dies, i en vista que la tenia plena de pus es decidiren els seus familiars a portar-la al Dispensari.

DENUNCIA.

Els mossos d'esquadra de la veïna vila de Rubí han denunciat al Jutjat d’instrucció de la localitat, un incendi ocorregut en aquella població dies passats, a la fàbrica de cartró La Llana on les flames produïren pèrdues pel valor de 7000 pessetes.

Sembla, però, que l’edifici estava assegurat.

No hay comentarios: