jueves, 6 de diciembre de 2018

L’Acció, edició dimecres 17 de juliol de 1935, pàg. 2


TÈCNICS DE LA SANITAT A TERRASSA.

Ahir a un quart de set del vespre, visitaren les Institucions benèfiques de la nostra ciutat, uns representants del departament de Sanitat i Assistència social de la Generalitat de Catalunya.

Els delegats, entre ells, el doctor Córdoba, també visitaren les autoritats gestores locals,

Els visitants s'interessaren sobre la mortalitat infantil a la localitat. Es posaren d'acord amb el metge forense senyor Cadafalch per tal de celebrar una entrevista la propera setmana, per parlar d'aquest assumpte.

UN VEDELL RODASOQUES.

Serien aproximadament dos quarts de tres de la tarda d’ahir, que un vedell que anava a ésser sacrificat a l'escorxador Públic, s'escapà de l'edifici. Es dirigí al començament de la Rambla d'Egara i en ésser en aquell lloc es posà a la via del tren i anà tirant amunt.

Fou molta l'expectació que despertà entre les persones que en aquell moment passaven per la Rambla. Tothom s'enfilava a la paret del costat de la via per poder presenciar les anades i vingudes del vedell. Aquest arribà fins a les escales que donen a l'interior de l'Estació de Ferrocarrils.

Uns quants empleats de l’Escorxador pogueren, després d'algunes incidències, fer-se càrrec de fa bestia.

MONEDER TROBAT.

A la Comandància Municipal hi ha dipositat un moneder amb metàl·lic.

Serà entregat a aquell que acrediti ésser-ne el seu propietari.

BICICLETA ROBADA,

Francesc Parera i Clavé, domiciliat al carrer de Fontvella, 17, ahir denuncià a la Comandància Municipal que mentre estava complim un encàrrec en una casa del carrer del Vall, li robareu una bicicleta de la seva propietat.

No hay comentarios: