lunes, 17 de diciembre de 2018

L’Acció, edició dissabte 27 de juliol de 1935, pàg. 2


NOUS VOCALS DEL PATRONAT DE LA VELLESA

Tal com ja diguérem en altra ocasió, en una reunió recent que celebrà el Patronat local de la Vellesa, hom acordà augmentar els vocals del mateix, la representació de les quals seria atorgada a les entitats econòmiques, esportives i culturals de Terrassa

Ahir es reuní altra volta el Patronat i es procedí al nomenament de vocals, els quals han recaigut sobre les següents entitats: Terrassa F.C., Casino del Comerç, Centre Social, Institut Industrial, President de la Comarcals dels Cors de Clavé, Unió Comercial Industrial, Cambra de Comerç, Cambra de la Propietat i senyor Domènech Armengol i Ballbé.

REPRESENTANT LOCAL AL XII CONGRÉS DE FARMÀCIA.

Acompanyat de la seva esposa ha sortit cap a Brussel·les el farmacèutic d’aquesta ciutat En Ramon Solis, per assistir al XIIé Congrés Internacional de Farmàcia que tindrà lloc a aquesta ciutat, en representació dels farmacèutics locals i a l’ensems per a visitar l’Exposició Internacional.

VISITES D’INSPECCIÓ A COLONIES

Demà una comissió de gestors del nostre Ajuntament, junt amb algun element del Patronat de Colònies Escolars de la nostra ciutat, faran una visita d’inspecció a les colònies escolars locals, que es troben a Vilanova i Premià de Dalt.

ALLIBERAMENT.

Per ordre del Jutjat d'instrucció de la nostra ciutat, ha estat signada la llibertat a favor del detingut a la presó local, Lluis Colomer, el qual com es recordarà fou detingut a conseqüència d'un intent de robatori, fet ocorregut a la veïna vila de Rubí.

UNA LLEVADORA VÍCTIMA DEL DEURE.

A dos quarts de tres de la matinada d'avui, al Dispensari hi han assistit a Ia conciutadana, Rosa Coll, d'ofici llevadora, la qual s'ha produït cremades de primer i segon grau amb l'aigua bullenta d'un irrigador.

No hay comentarios: