domingo, 9 de diciembre de 2018

L’Acció, edició divendres 19 de juliol de 1935, pàg. 2


CAIGUDA D'UN CICLISTA.

Quan passava amb regular velocitat dalt la seva bicicleta, pel carrer Bartrina, el jove de 21 anys, Pere Cervantes domiciliat al carrer de la Independència, 79, caigué del seu vehicle.
Sofrí ferides contuses al colze esquerre i contusions al monyó  dret, les quals Ies hi curaren un xic més tard al Dispensari.

INFANT QUE PREN MAL

El nen Joan Torredemer, de 6 anys d’edat domiciliat al carrer Volta, 42, a conseqüència d’un cop de peu que donà contra un roc es produí una regular ferida contusa al dit gros del peu dret.

Fou curat al Dispensari.

NEN AUXILIAT AL DISPENSARI

Ahir vespre, al Dispensari Mèdic, assistiren al nen de 7 anys, Jordi Margarit, amb domicili al carrer Infant Martí, 57, el qual segons sembla, corrent per I ‘interior del seu domicili caigué a terra produint-se una ferida a la regió occipital.

ALTRA BICICLETA ROBADA.

Aquest matí el vailet de 13 anys Joan Puig, domiciliat al carrer Vinyals, 22, recorria la nostra ciutat amb una bicicleta, bo I cobrant factures. En el carrer Torrella i també per tal de procedir al cobrament d'una de les factures ha deixat, la bicicleta enfront de la casa. En sortir de la mateixa s'ha trobat que la bicicleta havia desaparegut.

El desconsolat minyó ha denunciat el fet a la Comandància.

UN DESMAI

Mentre estava feinejant pel Mercat de l’Independència, al musclaire Joan Bonafont li ha sobrevingut un fort esvaïment.

Ha estat atès per unes persones d'aquell lloc, les quals més tard l’han acompanyat al seu domicili.

BALLS DE CARRER.

Aquest vespre es celebraran balls de carrer en els següents indrets de Terrassa; Cervantes, Bartrina, Pardo Bazan. Carretera de Rellinars, Jodis i Carretera de Rubí.

No hay comentarios: