sábado, 22 de diciembre de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 31 de juliol de 1.935, pàg. 17


Entre els quilòmetres 23 i 24 de la carretera de Martorell, a les nou de la nit, va produir-se un sensible accident automobilístic de conseqüències mortals per al nostre compatrici Adrià Mestres, de 52 anys, casat, domiciliat al carrer de Suris, 38, d’aquesta ciutat.

També varen resultar ferides Antonia Triadó i Gras, de 34 anys, casada amb Pere Mestres, germà del difunt. També resultà ferit, de menys importància, el pare del desgraciat Mestres.

El Jutge del poble de Martorell, després d’instruir les corresponents diligències, ordenà l’aixecament del cadàver i trasllat al dipòsit judicial del Cementiri Nou.

Els ferits reberen assistència mèdica al Dispensari Mèdic, on foren traslladats.

Dídac Martínez, de 31 anys, solter, que viu al carrer de Salvador Seguí, 171, ha estat assistit al Dispensari, de rascades i contusions a les espatlles.

Segons manifestacions del ferit, a la taverna anomenada de l’«Estellador», va disputar-se amb uns individus. En passar pel Pont de Sant Pere, quan es dirigia a casa seva, el Martínez ha estat estovat pels seus contrincants de discussió.

No hay comentarios: