lunes, 8 de abril de 2019

El Dia, Edició dijous 5 de setembre de 1.935, pàg. 2


DE L'ATRACAMENT I ASSASSINAT, PROP DE VILADECAVALLS.

Relacionades amb l'assassinat i atracament de què el tractant de bestiar Joaquim Baldó, fou víctima prop de Viladecavalls, el Jutge militar senyor Urrutia de Barcelona, ha instruït un bon nombre de diligéncies. La policia barcelonina que treballa activament per al descobriment dels autors del fet, ha practicat la detenció de set individus que creu es troben complicats directament o indirectament amb aquest indignant fet.

Com saben els nostres lectors, dos dels detinguts es troben a la presó local i s'anomenen Josep Nassarra i Solà Josep Aixa i Horta. La incomunicació que pesa damunt d'ells encara no ha estat aixecada.

Ambdós detinguts es troben a disposició de l'autoritat militar.

D'UNES DETENCIONS.

Avui, més ben informats, podem dir que Josep Cos i Miró i Vicenç Camps i Ventalló, foren detinguts a Can Parellada, abans d'ahir, pels guàrdies jurats, per desacat a les autoritats i no tenen res a veure amb el fet que en resultà víctima el pastor Joaquim Baldó.

Els reclusos es troben a disposició del Jutjat d'Instrucció de la nostra ciutat, encarregat d'instruir el sumari que se'ls seguirà pel concepte esmentat.

DONA ATROPELLADA PER UN BICICLISTA.

Carme Fàbregas, de 25 anys, casada, amb domicili al carrer de Salvador Busquets, 1, ahir, a les nou de la nit, va personar-se al Dispensari Mèdic, on l’assistiren de contusions i erosions a l'espatlla i braç drets, que li produi un ciclista en atropellar-la a la Carretera de Castellar.

S'ha denunciat el fet al Jutjat.

DENUNCIA.

A les onze del matí d'avui, s'ha presentat a la Comisaria de Policia, Isidre Corsellas, habitant a la localitat, qui ha denunciat que havia estat maltractat de paraula i obra pel fuster Joan Ginbergans domiciliat al Pla de l'Ametllera, 76 que va causar-li algunes lesions.

OBSEQUI ALS INFANTS DE L'HOSPITAL

En els autos de Semicolònies escolars, ahir al matí foren traslladats a la Font del Llimac els nens i nenes de l’Hospital Casa de Caritat, acompanyats de vàries religioses d'aquell establiment benèfic.

Van passar-hi tot el dia en l’ambient de joia que és de suposar i es fou servit un suculent dinar com també un bon berenar a mitja tarda.

A entrada de fosc, regressaren encisats a Terrassa.

La direcció de l'Hospital ens prega de fer públic, en nom seu, les gràcies al Patronat de Colònies Escolars.

No hay comentarios: