sábado, 27 de abril de 2019

L’Acció, edició dissabte 21 de setembre de 1935, pàg. 2


COM HAN PASSAT LA TARDA ALGUNS GESTORS.

Aquesta tarda, el senyor Vellsolá i altres gestors, acompanyats de l’alt personal del departament de Sanitat del nostre Ajuntament, han fet una visita a l'alberg nocturn de Sant Pere, en el qual durant el que va d'any, ja hi han pernoctat  més de 180 persones.

Els visitants també han inspeccionat l’edifici del costat d'aquest alberg, on s'hi troba instal·lada la fumigació de carnatges.

En sortir d'ací ets visitants han anat al Cementiri Nou, on han examinat la construcció d'alguns nínxols.

REUNIÓ DE LA JUNTA DE MUSEUS.

Per ni pròxim dilluns, a les set del vespre, ha estat convocada una reunió celebradora al despatx de l'alcaldia, en la qual hi assistirà la totalitat de la Junta de Museus local.

En aquesta reunió es parlarà d’assumptes de gran interès relacionats amb el funcionament d’aquesta artística institució.

LES LLICENCIES D’ARMA,

A la Direcció General de Seguretat han facilitat la següent nota:

«D'acord amb el que es preceptua en l’article 29 del decret del Ministeri de la Governació del 13 d’aquest mes, inserit a la «Gaceta» del 14, referent al Reglament d'armes i explosius, les instàncies sol·licitant llicències d'armes curtes i llargues, de canó estriat i de caça, hauran de presentar-se en el successiu, si  es tracta de capitals de província, a les comissaries d’investigació i vigilància, i si n’hi hagués més d’una, en la del  districte més proper al domicili del sol·licitant, i en els altres pobles, a la Comandància de la guàrdia civil.

UNA REPUBLICANA VISITA EL PRESIDENT I ELS CONSELLERS EMPRESONATS.

Ahir, a les sis del mati partí junt amb una caravana d'esquerrans de Barcelona, la compatrícia i ferma lluitadora republicana Na Francisca Aymerich, per tal de visitar en els presidis de Puerto de Santa Maria i Cartagena, els caríssims i enyorats amics que allí acompleixen condemna.

La expedicionària porta salutacions dels esquerrans terrassencs per als presoners susdits, i alhora una bona previsió de tabac que els ofrena la Junta de «Fraternitat Republicana».

Es amb la natural satisfacció que donem aquesta noticia als nostres lectors.

No hay comentarios: