martes, 30 de abril de 2019

L’Acció, edició dimarts 24 de setembre de 1935, pàg. 2


EL NOU CONSELL DIRECTIU DEL CENTRE EXCURSIONISTA.

Divendres passat el Centre Excursionista va celebrar la seva reunió anyal reglamentaria en la qual varen elegir-se; per unanimitat, els socis que han d'ocupar els càrrecs de Vice-president, Tresorer, Secretari i Vocal d'excursions, que enguany corresponia renovar. Heus ací com quedarà constituïda per aquest curs la nova Junta:

President, Josep Maria Arola i Camps; Vice-president, Joan Roca i LIavell: Tresorer, Ramon Carrés i Andreví; Secretari Joan Girona i Boada; Vicesecretari, Josep Maria Fargas i Martí; Bibliotecari, Pau Julià i Obiol; Vocal d’«Arxiu», Rossend Graner i Civil; Vocal d'Arqueologia, Història i Art, Baltasar Ragón i Petit Vocal d'Excursions, Josep Estruch i Castellet; Vocal (President de la Secció de Ciències Naturals), Domènec Palet i Barba; Vocal (President de la Secció de Fotografia), Joan Orriols; Vocal. (President de la Secció d'Esports de Neu i d'Alta Muntanya), Joan Ballber i Pi; Vocal (President de la Secció d'Atletisme), Miquel Boada i Carreres.

EL SORTEIG DEL CUPO DELS CECS.

En el sorteig diari del cupó, dels cecs, ahir sortí premiat el número 609.

Es amb moll d'èxit que els cecs de la localitat venen efectuant aquesta venda, cosa que demostra els bons sentiments dels terrassencs, oi més tractant-se d'ajudar a aquests infeliços inútils.

DISPESERS

2 o 3 es desitgen en casa particular, boniques habitacions, amb dret a bany. Pensió completa de 35 a 40 duros. Raó : Carrer Creu, 15, primer, primera; de dues a quatre de la tarda.

UN EMBRIAC AL QUARTERET

Pels volts de les onze d'anit passada els guàrdies nocturns detingueren un embriac que anava fent tentines pels carrers de Terrassa.

El conduïren al calabós municipal, on ha passat la nit. Aquest matí, completament deixondit ha estat posat en llibertat.

ENTREMALIADURES ENTRE BORDEGASSOS

Aquest matí, al Dispensari Mèdic, han guarit el vailet de 10 anys. Josep Hernández domiciliat al carrer Salvador Seguí, 115, el qual presentava una ferida a la cama esquerra, produïda per punxada.

Segons sembla, aquesta ferida li ha feta un seu company, el qual li ha clavat una barnilla de paraigües.

No hay comentarios: