jueves, 4 de abril de 2019

El Dia, Edició dilluns 2 de setembre de 1.935, pàg. 2 i 3


DESGRACIAT ACCIDENT.

L' infant de 3 anys, Ricard Serós, domiciliat a la Carretera de Castellar, 39, a les sis de la tarda del passat dissabte va tenir la desgràcia de caure a terra des d'una balconada de 8 metres d'alçària. Abans d'arribar al sòl, va topar amb violència contra una barana de fusta.

Seguidament, fou traslladat al Dispensari pels seus pares i el doctor Sala, aleshores de guàrdia, va practicar-li la primera cura.

La criatura sofria una extensa i fonda ferida a la galta esquerra, de pronòstic reservat, i contusió i equímosi a la regió inginal dreta. A la cara li foren aplicats set punts de sutura.

Una volta assistit, va passar a casa seva.

JUDICI ORAL.

A la Secció Quarta de l'Audiència de Barcelona, el dia 30 de l'actual, a dos quarls d'onze del mali, tindrà lloc el judici oral contra Josep Polo i Royo, processat per homicidi per imprudència, desgràcia ocorreguda anys enrera a la Plaça de Clavé en atropellar involuntàriament un individu, i de la qual instruí el sumari el Jutjat d'Instrucció de Terrassa.

ACCIDENT.

Per haver-se enclos el dit gros de la mà dreta en una porta del seu domicili, Miquel Vives, 52, produint-s'hi una forta contusió, Maria Soberda, de 30 anys, casada, a dos quarts de deu de la nit de dissabte va rebre assistència al Dispensari Mèdic.

BARALLES

Enfront del Bar “'La Rabassada", del carrer de l'Agricultura, a les set de la tarda d'ahir varen barallar-se Josep Graupera, de 51 anys, i Joan Baldó, de 26, que viu al carrer de la Llibertat, 54. El primer va resultar amb una ferida al llavi superior.

El fet s'ha denunciat.


No hay comentarios: