lunes, 22 de abril de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 17 de setembre de 1.935, pàg. 18


Al Conservatori de Música ha restat oberta la matrícula per al nou curs 1.935-36.

Els exàmens extraordinaris de setembre tindran lloc el dia 30.

Diumenge passat tingué lloc el romiatge terrassenc a Montserrat. Com els darrers anys, assolí un èxit extraordinari, puix que el nombre de romeus passà del miler.

Dintre poc es celebrarà el matrimonial enllaç del jove Joan Torres i Casals, amb la gentil senyoreta Esperança Escursell i Vallhonrat.

A la ciutat de València han contret matrimonial enllaç la bellíssima compatrícia senyoreta Eulàlia. Davant, filla del senyor Francesc, amb el jove químic valencià Eduard Gilabert.

La Unió Comercial i Industrial ha complimentat el decret publicat pel ministre de Treball, en el qual s’ordenà la formació del nou Cens Electoral Social. S’hi acullen els seus Gremis per grups, segons la seva constitució, en la forma següent:

Unió Comercial i Industrial: espardenyes, Ebenistes, Llauners i Electricistes, Lleters, Flequers, Pintors, Sastres, Venedors de Teixits, Tendes de Queviures, Sabaters, Impressors, Llibreters, Fabricació de Rajoles i pedra artificial, i altres.

Centre de mestres paletes, Gremi d’expenedors de carbó, Gremi de cafès, Fondes, Bars i similars, Gremi de confiters, Comestibles i similars, Associació patronal de mecànics i metal·laris.

En igual sentit s’ha complimentat, per part dels Gremis esmentats, el decret del conseller de Treball de la Generalitat, en la nova confecció del Cens Electoral Social de Catalunya.

No hay comentarios: