lunes, 15 de abril de 2019

L’Acció, edició dimarts 10 de setembre de 1935, pàg. 2


PER A RETIRAR LES OBRES DE L'EXPOSICIÓ SORTEJADA A LA CASA DEL POBLE

Per mitjà d'aquesta nota, es recorda a tot aquells posseïdors de números premiats en el celebrat sorteig de quadres i escultures efectuat el passat diumenge, que poden passar a recollir les seves sorts a la Casa del Poble, des de les sis a les set de cada vespre.

CAIGUDA LAMENTABLE

Mentre corria per casa seva la nena de 3 anys, Ramona Riera, domiciliada al carrer' de Sant Llorenç, 20, s’entrebancà amb una cadira que estava al mig del passadís, i caigué de front a terra.

Es produí una forta hematoma a l'os frontal, la qual li curaren al Dispensari Mèdic.

OBERTURA D'UNA BOTIGA.

El passat dissabte obrí la seva pública venda l'establiment nou de novetats per a senyora, del carrer Cremat a la dreta de la Casa del Poble del qual n'és propietari i instal·lador el nostre company de redacció En Jaume Griera.

La botiga del nostre amic ha estat posada amb una escaient discreció i excel·lent gust. A més, està ben assortida dels més variats gèneres, de la bondat i bon gust dels quals se n'ha pogut convèncer la clientela que durant dissabte i ahir ha anat afer transaccions a la nova botiga.

Desitgem bones prosperitats negocials al nou comerciant Griera.

PRÒXIMES NOCES D'UNA PARELLA AMIGA

Per a molt en breu. possiblement el pròxim dia 5 d'octubre, ha estat assenyalada la celebració de la boda civil del nostre estimat amic i correligionari n'Enric Torres i Pla, conseller d'esquerra del darrer ajuntament popular entre altres varis mèrits d'actuació política, amb la bella I agraciada esquerrana, senyoreta na Maletiua Vilar
Comencem a avançar la nostra enhorabona als futurs esposos.

ARRESTAT AL QUARTERET

En el calabós del pati del nostre Ajuntament, actualment està complint-hi arrest per ordre del Jutjat municipal de la localitat un jove d’uns 25 anys.

HAN CESSAT LES DENÚNCIES A LA POLICIA.

Podem anotar com a una agradable anormalitat el fet que a la Comissaria local, de des de fa un bon nombre de dies ningú si ha acostat per tal de denunciar cap fet.

Sembla que els terrassencs ens tornem bons minyons.

No hay comentarios: