domingo, 28 de abril de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 22 de setembre de 1.935, pàg. 4


Per part del Ministeri de la Guerra han estat tornats a l’Ajuntament de Terrassa els terrenys de prop de Can Gorcs, que un anterior Ajuntament havia cedit, perquè hi fossin construïdes unes casernes d’Artilleria.

Tingué lloc a l’estatge suplementari de l’Associació d’Alumnes i Ex-alumnes de l’escola Municipal d’Arts i Oficis, la darrera «conversa professional» la qual fou confiada al senyor Vicens Galceran, culte professor de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis.

Parlà del tema «Consideracions sobre els aparells i acabats dels teixits».

El Jutjat d’Instrucció, encarregat d’instruir el corresponent sumari, ha estat dictat aute de processament i presó contra els timadors Tomà Benito i Josep Huertas, detinguts per la policia governativa a causa d’haver efectuat una doble timada en dues cases de mala nota.

Els processats es troben reclosos a la presó local.

La guàrdia civil va practicar la detenció d’un rabassaire que no va voler lliurar part de la collita pertanyent al propietari de la finca que el detingut conrea.

La Junta Directiva de la Joventut Catòlica ha convocat una reunió general extraordinària en la qual s’informarà i aprovarà l’actuació a seguir davant de l’estructuració de l’Acció Catòlica a la Diòcesi i a Terrassa.

Queda oberta la matrícula per a assistir a les classes de l’Escola d’Arts i Oficis Municipal d’aquesta ciutat.

Son pares d’un xamós vailet, que rebrà les aigües baptismals amb el nom d’Emili, els esposos senyor Francesc Puig i Cases, senyora Elvira Nadal i Berenguer.

No hay comentarios: