jueves, 25 de abril de 2019

El Dia, Edició divendres 20 de setembre de 1.935, pàg. 2


NOTA DE LA COMISSIO DE CREDITORS DEL BANC CATALÀ HIPOTECARI

La comissió de creditors adverteix que, degut els variats termes a tractar, la reunió que diumenge celebrarà al Teatre Alegria, començarà puntualment a dos quarts de déu del matí. Per a donar una idea de la transcendència de la mateixa, cal consignar que han promès llur asistencia a la mateixa, importants nuclis de creditors de Mataró, Manresa, Lleida, Olèsa, Vic, Barcelona i altres poblacions que ja estan adscrits al grup de la nostra ciutat.

La comissió prega a tots els creditors que assisteixin a la reunió, que pot ésser ja la decisiva.

CRIDA A UN CIUTADÀ

S'interessa la presentació, en el Negociat d’Automòbils del nostre Ajuntament, de Joan Monedero i Ruiz, per a assabentar-lo d'un assumpte que li interessa.

CAIGUDA.

Anit, menlre jugava davant del seu domicili. Carretera de Sabadell, 34, el nen de 8 anys, Josep Maria Santgenis, va sofrir una caiguda, produint-se una ferida incisa a l'avantbraç esquerre, la qual li fòu curada al Dispensari.

BALL DE "QUINTOS" A LA JOVENTUT TERRASSENCA.

Organitzat per la Comissió d'Esbarjo de la Joventut Terrassenca, demà, dissabte, a les deu de la nit, es celebrarà un gran ball de "quintos" al saló de ball de l’entitat, que amenitzarà la renomenada orquestrina local "Lucky Band".

COMIAT DE QUINTOS.

El vinent, diumenge, el grup excursionista “La Mola" celebrarà una simpàtica, festa al Guitart, per a acomiadar els socis del grup que ham de partir a complir el servei militar.

Es sortirà a les sis del matí, del pas a nivell de la Carretera de Rellinars.

No hay comentarios: