viernes, 26 de abril de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 20 de setembre de 1.935, pàg. 4


Han resultat guanyadores del concurs de rams de flors boscanes que fou organitzat pel Patronat del Romiatge Terrassenc a Montserrat les senyoretes següents:

Primer premi: Anna Font

Segon premi: Carme Abera.

Tercer premi, Ramona Cardona.

Atenent la solicitut de diversos interessats a prendre part en el Concursos de Fotografies i de Ressenyes organitzats amb motiu del romiatge terrassenc a Montserrat, el Comitè executiu d’aquesta manifestació ha determinat ampliar fins el dia 28 d’aquest mes, inclusiu, l’admissió de composicions.

Entre els captaires detinguts a la ciutat de Sabadell s’hi troba Pere Sangaron i Andrés, de 48 anys, reclamat pel jutge d’instrucció del regiment número 34, senyor Blai Alcedo, en el sumari que ha instruït per un atracament comés temps enrere a la nostra ciutat. El detingut també es troba reclamat pel jutjat d’instrucció de Borges Blanques, acusat d’actes immorals.

A l’avançada edat de 78 anys, va deixar d’existir el senyor Josep Astals i Torrella, qui ostentava el carnet de soci número 1 del Casino del Comerç.

Amb motiu d’aquesta defunció ha passat a ésser el soci número 1 de la dita societat el senyor Jacint Astals i Boada, domiciliat a la Carretera de Rubí, 43.

El doctor Santiago Palet, ha partit vers Vallfogona de Riucorp, on passarà uns dies de vacances.

Fou concertada promesa matrimonial entre la distingida senyoreta Josefina Pizá, filla de la Directora de l’Escola Municipal d’Economia Domèstica, senyora Concepció Vinyes i el jove Miquel Ferrer, comerciant.

No hay comentarios: