lunes, 29 de abril de 2019

El Dia, Edició dilluns 23 de setembre de 1.935, pàg. 2


SUICIDI.

EÏ passat dissabte va suicidar-se, llençant-se pel pont del Passeig, Agustí Simon i Torrents, de 60 anys, forner d'ofici, domiciliat a la Carretera de Montcada, 158, primer pis.

La Creu Roja retirà el cadàver després d'haver-ho ordenat el Jutjat d'Inslrucció que va personar-se allà. S'ignoren els motius de tant fatal. determinació. Es creu que el suicida tenía les facultats mentals un xic pertorbades.

Avui, el doctor Cistaré, ha practicat l'autòpsia deï cadàver.

UN JOVE MOR ELECTROCUTAT.

El jove de 24 anys. Pere Serra, domicilat al carrer Ample de la barriada de Sant Pere, a tres quarts de set de la tarda de dissabte fou víctima d'un accident que li costà la vida.

Mentre es trobava treballant a la fabrica Jover i Companyia del Vapor Gran, va enfilar-se damunt una continua per a arranjar un llum que no cremava, cosa que havia efectuat múltiples vegades. Per a poder treballar més bé, va recolxar-se amb el pit en uns tubs de calefacció i amb les mans mirà d’establir el contacte per a fer cremar la làmpara novament.

De sobte, els seus companys de treball oïren el crit d'angúnia que proferia el Serra, i el veieren amb la cara crispada. Dos d'ells l'anaven a agafar, però els altres feren adonar-los de la imprudencia, pel qual corregueren a treure el corrent i aleshores el desventurat Serra va caure aplomadament a terra.

S'avisà acte seguit al Dispensari i el Dr. Sala va personar-se per auxiliar-lo a desgrat del qual i haver-li aplicat la respiració artificial el desgraciat obrer deixà d'existir.

Personat el Jutjat al lloc del succès, ordenà l'aixecament del cadàver i el seu trasllat, per la Creu Roja, al Dipòsit judicial.

En pau descansi.

TRASLLAT D'UNA DETINGUDA.

Custodiada per la guàrdia civil, aquest matí ha estat traslladada a la presó de dones de Barcelona des de la presó terrassenca, la detinguda Teresa Malet, convicte i confesa del delicte d'infanticidi.

El trasllat obeeix que el vinent dia 28 se li veurà el judici oral a la Secció Quarta de l’Audiència.

No hay comentarios: