miércoles, 24 de abril de 2019

L’Acció, edició dijous 19 de setembre de 1935, pàg. 2


ELS PROGRAMES INAUGURALS DE LA TEMPORADA DE L'ALEGRIA.

S'ha fet públic el programa definitiu de cinema amb què demà passat, dissabte serà efectuada la reapertura del Teatre Alegria.

Per la impossibilitat de no disposar del material, no podrà ésser projectada la pel·lícula de King Vidor «E! pan nuestro de cada dia». Al seu lloc serà projectada la famosa producció «Simfonias del corazon» per Claudette Colberl i Ricard Cortez, i la comèdia «El poderoso Barnum» per Wallace Beery i Adolph Menjou.

El pròxim dimecres, és moll possible que sigui representada a l'Alegria la notable obra castellana «Morena Clara» per la companyia Herrero-Bardem , que fins fa poc ha actuat amb molt d’èxit al Teatre Romea de Barcelona.

HA COMENÇAT EL VEREMAR.

Han començat a veure’s pela carrers de Terrassa els primers carregats carros amb portadores de raïm. No perquè el temps passi car enguany és dels que la verema està més endarrerida.

Hom creu que el fort de la collita no s'escaurà fins a darreries de la setmana entrant; aquell dissabte obrirà els seus cups el Celler Cooperatiu.

Si d'ací a aleshores no torna a ploure la raïmada podrà acabar de madurar amb tota perfecció, sense que prenguin gaire més peu els inicis de podridura que s'han manifestat aquests dies.

ATROPELLADA PER UN CICLISTA.

A les onze d'ahir al mati, per haver estat atropellada per un ciclista, fou curada al Dispensari la nena d’11 anys, Montserrat Pastor i Puig, domiciliada al carrer Col·legi, número 74.

Presentava ferides contuses al front, al pòmul esquerre i al genoll.

COMENÇA LA DETENCIÓ DE RABASSAIRES.

Sabem que ahir vespre la guàrdia civil portà a terme la detenció d'un rabassaire terrassenc, el qual es negà—segons declaracions del propietari de les seves vinyes—a lliurar les parts de verema que corresponen al propietari de la terra que el rabassaire detingut conrea.

El detingut desprès que li fou presa declaració, quedà al quartel on encara hi deu estar.

TERRENYS RETORNATS A L’AJUNTAMENT.

De resultes d'unes gestions efectuades per l’alcaldia, se'ns diu que el ministeri de la Guerra ha retornat a l'Ajuntament uns terrenys que els anteriors ajuntaments havien cedit al govern, per tal que es pogués construir a Terrassa una caserna d’artilleria, Els al·ludits terrenys estan situats a la carretera de Castellar, arran la via del Nord.

No hay comentarios: