miércoles, 10 de abril de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 6 de setembre de 1.935, pàg. 5


Per haver acabat el sumari que el Jutjat d’Instrucció local ha seguit contra Teresa Malet, de 25 anys, soltera, serventa d’una casa del carrer de Jaume Jover, detinguda a la presó d’aquest partit, convicta i confessa del delicte d’infanticidi, ha estat assenyalada la data per a la celebració de la vista de la causa.

El judici oral tindrà lloc a la Secció quarta de l’Audiència de Barcelona, el dia 28 d’octubre, a les deu del matí.

S’han obert les inscripcions al Romiatge terrassenc a Montserrat, que des del primer moment foren tan nombrosos com ho feien suposar les moltes sol·licituds arribades als organitzadors.

Hom recorda que les inscripcions seran tancades el dia 12 o abans, si la xifra arriba al màxim que permet el Cremallera.

Ha sortit vers la seva finca de Can Petit, on sojornarà, com cada any, durant el mes de setembre, el facultatiu senyor Joan Bosch.

S’ha reincorporat a les seves tasques el senyor Angel Leon, Jutge de primera instància de la ciutat, el qual juntament amb la seva família, ha sojornat més d’una mesada al poble de Bagà.

El Cap de la guàrdia municipal, senyor Carramiñana, finida la llicència de vacances ha tornat a la ciutat. S’ha possessionat novament de la Comandància de la qual s’havia encarregat interinament el caporal senyor Rafael Ginart

Hem tingut el plaer de saludar la gentil compatrícia la prometedora violinista senyoreta Beneta Trullàs, deixebla del Conservatori de Música, la qual acaba d’arribar d’una «tournée» artística d’algunes ciutats importants d’Espanya, entre altres Vigo i Santiago, junt amb els artistes de renom, Gálvez-Bellido, Neus Gas i Faustina Rovira.

La senyora Maria Sanahuja, muller del senyor Lluís Puig i Matas, ha deslliurat amb tota felicitat un robust nen, segon fill del jove matrimoni.

Ha estat concedida en promesa matrimonial, la mà de la senyoreta Maria Rosa Arch, al jove Xavier Arola.

No hay comentarios: