sábado, 13 de abril de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 7 de setembre de 1.935, pàg. 11


Relacionades amb l’assassinat i atracament del qual fou víctima el tractant de bestiar Joaquim Baldó, prop de Viladecavalls, el jutge militar senyor Urrutia, de Barcelona, ha instruït un bon nombre de diligències. La policia barcelonina, que treballa activament per al descobriment dels autors del fet, ha practicat la detenció de set individus, que hom creu que es troben complicats directament o indirectament amb aquest indignant fet.

Dos dels detinguts es troben a la presó local i s’anomenen Josep Nassarre Solà i Josep Aixa Horta. La incomunicació que pesa damunt d’ells encara no ha estat aixecada.

Josep Cos Miró i Vicenç Camps Ventalló, que foren detinguts a Can Parellada, pels guàrdies jurats, per desacat a les autoritats i no tenen res a veure amb el fet que en resultà víctima el pastor Joaquim Baldó.

Els reclosos es troben a disposició del Jutjat d’Instrucció de la nostra ciutat, encarregat d’instruir el sumari que se’ls seguirà per l’esmentat concepte.

En els autos de Semi-colònies escolars foren traslladats a la Font del Llimac els nens i nenes de l’Hospital-Casa de Caritat, acompanyats de diverses religioses d’aquell benèfic establiment.

Van passar-hi tot el dia en l’ambient de oia que és de suposar, i els fou servit un suculent dinar, com també un bon berenar a mitja tarda.

A entrada de fosc, regressaren, encisats, a Terrassa.

La Direcció de l’Hospital ens prega de fer públic, en nom seu, les gràcies al Patronat de Colònies Escolars.

Ha estat demanada la mà de la gentil senyoreta Mercè Aymerich per al nostre particular amic Josep Vancells.

A la Parròquia de Sant Jesús de Gràcia, s’han unit matrimonialment, el nostre bon amic senyor Joaquim Pecanins, mestre director del Conservatori de Música de Terrassa, amb la bella mestressa senyoreta Maria Vallés.

Actuaren de padrins els senyors Marcel Pou; Joaquim M.  Pecanins, fill del contraient, i Salvador Vallés, germà de la núvia.

L’enhorabona.

No hay comentarios: