lunes, 22 de abril de 2019

La Veu de Catalunya, edició del 15 de setembre de 1.935, pàg. 21


El «Butlletí de Montserrat», corresponent al mes d’octubre de l’any passat, deia, en la «Crònica del Santuari», referint-se al Romiatge terrassenc: «El diumenge, dia 16, tingueren la romeria més nombrosa d’aquesta temporada. Arribà a primera hora procedent de la ciutat de Terrassa en nombre d’uns 900».

Enguany, sens dubte, hom podrà repetir el comentari ratificant una vegada més que la ciutat nostrada marxa a la davantera d’aquestes tradicionals manifestacions montserratines, car els passatges ja s’han exhaurit.

En un bosc proper a la ciutat, on es trobava caçant, a Joan Vila, de 31 anys, casat habitant al carrer de Blasco de Garay, 157, en voler disparar l’escopeta contra una peça de caça, aquella se li va rebentar i li produí una ferida al dit índex de la mà esquerra, que li fou curada al Centre Mèdic.

La guàrdia municipal ha començat a actuar enèrgicament contra els captaires que imploren la mendicitat pública. Han estat expulsats de la nostra ciutat alguns mendicants.

A l’Església de la Mare de Déu dels Àngels, de Barcelona. S’uniren matrimonialment la cantatriu compatrícia, senyoreta Magda Arrufat, amb el jove químic barceloní, Manuel Palacios.

Finida la cerimònia religiosa, els invitats foren obsequiats amb un dinar.

Els recent casats partiren en llarg viatge de lluna de mel.

Han aparegut nombroses parets de la nostra ciutat amb la clàssica empastifada d’inscripcions del repertori típic i pintoresc de la F.A.I. i C.N.T.

Dintre breus dies, la Creu Roja local inaugurarà una nova ambulància dotada de tots els avenços actuals.

Aquesta nova adquisició ha estat feta per part de la Mútua d’Assegurances.

Amb tota felicitat ha donat a llum un robust nen, primer fill del matrimoni, la senyora Maria Marsal, muller del nostre particular amic el comerciant senyor Antoni Feiner.

Als venturosos pares la nostra enhorabona que fem extensiva a tots els familiars del nou nat.

A l’Església de Sant Rafael, de Palma de Mallorca, s’han efectuat les noces de la senyoreta Encarnació Surrallés, compatrícia, amb el jove propietari de Sóller, senyor Jaume Colom i Campel.

Els invitats foren obsequiats amb un banquet al Mediterrani Hotel, de Palma.

Els nuvis sortiren en llarg viatge de lluna de mel per les principals capitals espanyoles i estrangeres.

A ells i les respectives famílies, la nostra cordial enhorabona.

No hay comentarios: