sábado, 13 de abril de 2019

El Dia, Edició dissabte 7 de setembre de 1.935, pàg. 2


JUDICI ORAL.

A la Secció Quarla de l'Audiència de Barcelona, el dia 12 del vinent novembre a dos quarts d'onze del mati. tindrà lloc un judici oral contra Francesc Carrillo, domiciliat a Terrassa, acusat d'amenaces i falta incidental de lesions.

PERMISOS INDUSTRIALS.

Han sol·licitat el pertinent permís de l'Excm. Ajuntament els següents senyors: Francesc Riera i Estany, per a instal·lar un electromotor i una bomba de pistó destinats a elevar aigua a la casa núm. 111 del carrer de la Pardo Bazan; Josep Mañosa i Roura, per a instal·lar un electromotor d'un HP. i un compressor per a la producció de fred, en el carrer d'Arquímedes, número 202; Vicenç Ferreres i Herrera, per a instal·lar un electromotor de un HP i una bomba destinats a elevar aigua a la casa número 29 del carrer de la Pardo Bazan; Joan Comerma Aymerich, per ampliar un cobert de la seva fàbrica i instal·lar-hi dos electromotors i altres elemenls amb destinació al desllanatge de pells, al carrer de Frederic Soler; Marti Gibert i Roca, per a instal·lar un electromotor d'un HP i un gablei classificador per a ampliar la indústria de trituració de grans, al seu immoble assenyalat amb el número 250 de la Rambla d'Egara.

Els que es considerin perjudicats per alguna: de les dites instal·lacions, poden presentar llur queixa a l'Alcaldia en la forma acostumada dintre del termini de deu dies.

BENEFICENCIA MUNlCIPAL.

El servei farmacèutic municipal de beneficència durant el corrent mes de setembre, anirà a càrrec de la farmàcia Vallès, del carrer de Sant Llorenç.

LES ESCOLES NOCTURNES DEL CENTRE SOCIAL.

El dia primer d'octubre s'obriràn les Escoles Nocturnes Gratuites del Centre Social i com siguí que el nombre de places està limitat a 40, es prevé que els alumnes seran admesos per rigorós ordre d'inscripció. Les classes tindran lloc tots els díes feiners, menys el dissabte, de les 7 a les 8 del vespre.

BALLS DE CARRER

Han sol·licitat el pertinent permís a l'Alcaldia per a celebrar ball, aquesta nit, els veins dels carrers d'Arquímedes i Creu Gran.

No hay comentarios: