jueves, 4 de abril de 2019

El Dia, Edició dimars 3 de setembre de 1.935, pàg. 2


DE L'INFANTICIDI OCORREGUT A LA NOSTRA CIUTAT DIES ENRERA.

Havent estat terminat el sumari que el Jutjat d'Instrucció local ha seguit contra Teresa Malet, de 25 anys, soltera, serventa d'una casa del carrer de Jaume Jover, detinguda a la presó d’aquest partit, convicta i confessa del delicte d'infanticidi, ha eslat assenyalada la data per a la celebració de la vista de la causa.

El judici oral tindrà lloc a la Secció Quarta de l'Audiència de Barcelona, el dia 28 d'octubre, a les 10 del mati.

DEL ROMIATGE TERRASSENC A MONTSERRAT.

Abans d'ahir, diumenge, s'obriren les Inscripcions al Romiatge terrassenc a Montserrat, que des del primer moment foren tan nombroses com ho feien suposar les moltes sol·licituds arribades als organitzadors.

Hom recorda que les inscripcions seran tancades el dia 12 o abans si la xifra arriba al màxim que permet el Cremallera.

UN VALENT LESIONA TRES PERSONES.

A les 6 de la tarda de diumenge, Jaume Vicenç i Puig (a) "El Paraigüero'' que viu al carrer Roser d'Acuña va barallar-se amb una familia domiciliada al carrer de Beethoven, 1, lesionant a tres persones. Són ignorats els motius de la disputa.

Teresa Mercadé i Miret i el seu espòs Oliva Martells foren asistits al Dispensari d'algunes contusions i forta excitació nerviosa. També l’avi de la casa Ramón Julià, va resultar amb erosions epidèrmiques a la cara.

S’ha cursat denúncia del fet al Jutjat d'instrucció.

CUNYATS MALAVINGUTS

Josep Gaspar i Ubach, habitant al carrer de Sant Joan. 3. al Centre Mèdic l'assistiren d'un ferida al llavi superior, que li produí el seu cunyat en una baralla que sostingueren.

ES LESIONA, EN CAURE DE LA BIClCLETA,

Mentre transitava per una via publica, va sofrir una parençosa caiguda el ciclista Manuel Leal, de 35 anys, casat resident a Rubí a la Plaça del Partit 6, el qual s’havia traslladat a Terrassa muntat en una bicicleta.

Va personar-se al Centre Mèdic, on varen ussistir-lo convenientment, Presentava excoriacions a l’espatlla, ferida contusa al dit gros de la ma dreta i altres vàries contusions.

No hay comentarios: