lunes, 8 de abril de 2019

L’Acció, edició dijous 5 de setembre de 1935, pàg. 2


REUNIÓ A L'ASSOCIACIÓ DE LA PRENSA

Complint acord pres per la Junta Directiva de l’Associació de la Premsa, es convoca per a demà divendres dia 6, a dos quarts de deu del vespre, en el domicili del seu president, plaça del Dr. Cadevall, 1, una reunió dels seus associats per tal de tractar de la intensificació del servei de tramvies amb la capital, part de la Companyia dels F. F. C. C.

La Junta requereix la presència dels seus associats, per quan s’ha de tractar d'un assumpte de tan vital interès per a la nostra ciutat.

ATROPELLADA PER UNA BICICLETA.

Pels volts de les nou del vespre d’ahir, quan traspassava la carretera de Castellar, Carme Fàbregas, de 25 anys, domiciliada al carrer Salvador Busquets, 1, va ésser atropellada per un ciclista que no es donà compte que ella passava.

De resultes de la topada caigué d'esquena i es produí una ferida a l'espatlla i altra al braç esquerra. També es feu algunes contusions als dits.

Fou curada al Dispensari, pel metge de torn.

MOTIU D’UNES DETENCIONS.

Els ciutadans Cos i Miró, de l'empresonament dels quals ja en donàrem compte als nostres lectors en la edició d'abans d'ahir, se'ns comunica que foren detinguts per haver-se insolentat amb els guàrdies jurats de la circumscripció de Can Parellada. Ambdós detinguts han quedat a disposició del Jutjat d’Instrucció  de la localitat, en espera que aquest disposi ço que ells hagin pogut fer de punible.

ELS DEUTES QUE PORTEN DISPUTES.

 Aquest matí s’ha presentat a la Comissaria de policia local, Isidre Corsella, el qual ha denunciat al fuster Joan Gimbergans, domiciliat al Pla de l'Ametllera 70, el qual, segons la declaració del denunciant, l’ha insultat d'obra i paraula de resultes d'unes discussions que han tingut relacionades amb un deute que es tenen.

Com sigui que el denunciant no presenta lesió de cap classe. I l’assumpte no es de gran importància sembla que aquest no serà tramès al Jutjat.

No hay comentarios: