sábado, 20 de abril de 2019

El Dia, Edició dissabte 14 de setembre de 1.935, pàg. 2


MONEDER TROBAT.

Un empleat de l’Estació del Nord ha dipositat a l’Ajuntament un moneder de senyora que conté unes claus i una quantitat en metàl·lic, el qual fou trobat a la dita estació.

Serà lliurat a qui acrediti ésser seu.

DETENCIO D'UN EXTREMISTA

Anit, una parella de la benemèrita va personar-se a la fàbrica "Terrassa Industrial S. A.", on procedí a la detenció d'un treballador, jove i caracteritzat element extremista.

Són ignorats els motius a que obeeix la mateixa.

ALLIBERAMENT

S’ha ordenat la llibertat de Josep Puig Heras, detingut fa uns díes per una denuncia per estafa que contra d’ell s’havia formulat.

CAIGUDA

El nen de 3 anys, Josep Soler i Soler, en el seu domiciliPuignovell 44, va sofrir una caiguda produïnt-se una ferida contusa a la barba, la qual li fou curada al Dispensari, ahir a dos quarts de set de la tarda.

COMPTE AMB ELS VIDRES.

Anit, mentre netejava vidre, va fer-se unes ferides incises al munyó i dit mig esquerres, Maria Cruellas, de 23 anys, soltera, habitant al carrer del Recó, 16. Les dites ferides li foren curades al Centre Mèdic.

ACCIDENT.

Un dipòsit de ciment que anava a ésser col·locat en una casa, va caure damunt el manobre Josep Requena que el portava, lesionant-lo. Amb una tartana, l'accidentat fou portat al Dispensari, on li fou practicada la primera cura pel facultatiu de torn. El Requena sofria ferides contuses a les cames i fort masegament a les mateixes a més d'altres lleugeres contusions.

La mateixa tartana va portar-lo després al seu domicili, Pantà, 107, primer pis.

REUNIO DE SOCIS DEL SINDICAT AGRICOLA.

Per a demà, a les tres de la tarda, són convocats a reunió els socis del Sindicat Agrícola del carrer de Colom.

Entre altres assumptes es tractarà de l'obertura i tancament del Celler en la pròxima temporada de veremes.

No hay comentarios: