lunes, 15 de abril de 2019

El Dia, Edició dilluns 9 de setembre de 1.935, pàg. 2


REGISTRES PERSONALS, SENSE RESULTAT.

En el transcurs de la nit del dissabte al diumenge I també la passada, els agents de policia local efectuaren nombrosos escorcolls a persones sospitoses, els quals no donaren resultat positiu.

Així mateix, la guàrdia civil, va practicar alguns també sense résultat.

DONA ATROPELLADA PER UN AUTO.

A la Carretera de Rellinars, entre els quilòmetres 2 i 3, a les set d'ahir a la tarda, l'auto de luxe número 57.952 matricula forana, va atropellar a Maria Mastral i Garcia, de 46 anys, vídua, que aquell precís moment travessava la Carretera.

El cotxe va fer-se escàpol amb tota rapidesa, però no sense que un dels que presenciaren l'atropell li poguessin pendre el número.

Una tartana va traslladar l'accidentada al Dispensari Mèdic, on el doctor Boada que es trobava de torn va assistir-la d'una ferida incisa a la regió superciliar dreta i commoció general.

Practicada que fou la primera cura la ferida va passar a casa seva, carrer de Pardo Bazán, 61. L'atropell ha estat denunciat al Jutjat d'Instrucció.

HOME FERIT, EN REBENTAR-SE-LI L'ESCOPETA.

En un bosc proper a la nostra ciutat, on es trobava caçant, a Joan Vila. de 31 anys, casat habitant al carrer de Blasco de Caray, 157, en voler disparar l'escopela contra una peça de caça, aquella se li va rebentar produint-li una ferida al dit índex de la mà esquerra, la qual a dos quarts de nou de la nit li fou curada al Centre Mèdic.

No hay comentarios: