martes, 23 de abril de 2019

L’Acció, edició dimecres 18 de setembre de 1935, pàg. 2


PÚBLIC AGRAÏMENT

La ciutadana Rosa Coll, ahir a la tarda recollí a la Comandància la quantitat de 25 pessetes que havia perdut en plena via pública.

Aquesta devolució s'ha pogut portar a terme gràcies a l'honradesa de la conciutadana Isabel Ferrer i Folch, que és qui trobà la quantitat esmentada.

UN ROBATORI AL CARRER DE COLOM.

A la casa número 235 del carrer de Colom, ahir a dos quarts de cinc de la tarda, ocorregué un petit robatori.

Els habitants sortiren de llur domicili a les quatre de la tarda. En retornar quan serien les cinc, trobaren els mobles en desordre i alguns desperfectes comesos a la roba.

Una finestra la qual dona al mateix carrer Colom, estava destrossada, cosa que demostra que els lladregots penetraren per aquella obertura. Els lladres s'emportaren unes 45 pessetes

Fou avisada la policia i la guàrdia civil.

UN CAMIÓ ATROPELLA UN CARRO.

A dos quarts de sis de la tarda d'ahir, un camió de la casa Vídua de Ramón Jofresa, envestí, enfront mateix de l'Estació del Nord, e] carro número 791, propietat de Vicenç Gil i Lafont, domiciliat a la carretera de Rellinars, 339,

De resultes de la topada, el carro quedà amb una barana destrossada, i amb algun altre desperfecte de menor importància.

El Gil denuncià el fet a ta Comandància municipal, des d'on han tramès la denuncia al jutjat municipal.

EL PROGRAMA D'INAUGURACIÓ DE L’ALEGRIA.

Es gairebé segur que el film bàsic del programa de la inauguració, serà el de King Vidor, «El nostre pa de cada dia», darrerament estrenat al Coliseum de Barcelona.

El programa anirà complementat amb altres films de gran interès.

No hay comentarios: