jueves, 25 de abril de 2019

L’Acció, edició divendres 20 de setembre de 1935, pàg. 2


ELS MALS JOCS DE LES CAVALLERIES,

Pels volts de les onze d'aquest matí, un vailet que estava jugant al carrer de l'Om de la nostra ciutat, sense que pogués evitar-ho, un cavall que acabaven de desfer-lo del carro, li ha donat una forta guitza a l’orella dreta.

De resultes del cop, el vailet nomenat Francesc Càceres, amb domicili al carrer de la Fontvella 87, ha caigui a terra sense sentits, produint-se diverses rascades en ambdós braços.

Per uns transeünts ha estat conduït al Dispensari on l’han curat convenientment.

FERIT PER CAIGUDA.

A un quart de deu d'anit passada, al Dispensari local assistiren el nen de 8 anys, Josep Maria Santgenís, domiciliat a la carretera de Sabadell 34.

Aquest vailet de resultes d'una caiguda que sofrí presentava una ferida incisa a l'avant-braç esquerre.

DARRERA CONVERSA PROFESSIONAL A L’A. E. M. A. O. T.

Aquest vespre a les deu, tindrà lloc a l'Estatge Suplementari de l'Associació d'Alumnes i Ex-alumnes de l’Escola Municipal d'Arts I Oficis, la darrera «conversa professional» la qual ha estat confiada ai senyor en Vicenç Galceran culte professor de l'Escola Municipal d’Arts i Oficis.

El tema que desenvoluparà es: «Consideracions sobre aparells i acabats dels teixits».

L'ALCALDE i DOS CONSELLERS DE L'AJUNTAMENT GESTOR A BARCELONA.

Per tal de gestionar alguns assumptes de caire municipal, aquest mati s'han traslladat a Barcelona, els consellers gestors, senyor Cadafalch i Domènech.

També anaven acompanyats de l’alcalde senyor Homs.

CIUTADÀ RECLAMAT PER L'OFICINA FISCAL DE L'AJUNTAMENT.

En el negociat d'automòbils de la nostra ciutat, preguen al ciutadà, Joan Monedero i Ruiz, que passi per l’esmentada oficina, doncs se l’ha d'assabentar d'un assumpte de gran interès per ell.

No hay comentarios: