jueves, 29 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dijous 11 de juliol de 1.935, pàg. 2


DEL GREU ACCIDENT DEL TREBALL DE DIMARS.

L'obrer que dimarts a la tarda va quedar hospitalitzat a la Clínica Mútua d'Assegurances, treballava a la Sucursal que la Manufactura Tèxtil d'aquesta ciutat posseeix a Olesa de Montserrat. S'anomena Manuel Pérez, de 32 anys, casat, amb domicili al carrer Beat de Sant Domènec, 58, d' Olesa.

L'accident va produir-se quan ajudava als paletes a muntar un gros perol sobre una volta, que es va enderrocar. A més d'ell resultà ferit un altre individu per bé que de poca gravetat.

Dintre el seu greu estat, el Pérez ha sufert una lleugera millora.

UNA ALTRA VICTlMA DELS FETS D'OCTUBRE.

El sacerdot Rnd. Salvador Miralles, mort repentinament ahir a la nostra ciutat quan s'hi trobava de pas per a dirigir-se a Barcelona on havia de sofrir una delicada intervenció quirúrgica, resulta ésser una nova víctima dels fets revolucionaris d'octubre.

A la seva residència de Fraga (Osca), el Rnd. Salvador Miralles fou empressonat pels sediciosos durant aquells luctuosos successos i hagué d'escoltar durant hores i hores com es debatia entre els capitostos de la revolució si havia d'ésser o no afusellat.

De resultes de la fortissima impressió rebuda, el noble sacerdot ha experimentat la greu malaltia que acaba de precipitar-lo al sepulcre.

No hay comentarios: